Mam problem otóż do bagażnika przedostaje mi się woda. Początkowo myślałem, że to któraś z lamp, ale lampy są szczelne. Mój blacharz powiedział, że to jest jakaś kratka umieszczona po lewej stronie bagażnika przy lampie, ale nie wiem jak to się nazywa i szczerze mówiąc tego nie widziałem gdyż było to sprawdzane bez mojej obecności przy okazji usuwania małego zadrapania z lewego błotnika. Teraz moje pytanie brzmi - czy ta kratka ma jakąś fachową nazwę bo chciałbym ją nabyć, ale nie wiem jak to dokładnie objaśnić sprzedawcy.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 01:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pod lampą jest kratka o przeznaczeniu wentylacyjnym i wyrównawczo-ciśnieniowym Myślę, że najszybciej dostaniesz ją jako używkę. Podejrzewam, że pasuje od każdego roverka serii 200/25. Bez tej kratki też mi waliło wodą do bagaznika
Dzisiaj do mnie krateczka dotarła, napisałem facetowi w mailu tak jak to określił Brt i gość od razu wiedział o co chodzi Mam tylko nadzieję, że jest sprawna i pozbędę się stawu z komory koła zapasowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum