Tak dokładnie w oryginale są sferyczne, ale również sferyczne można dostać na alledrogo Ja np zaopatruje sie u gościa, który sćiąga Hondy na części. Do 114 pasowały i do 400 też. Aczkolwiek zabezpieczające kupowałem na Alledrogo i dostałem bez probleu sferyczne zamknięte - prawie jak oryginał
wiem, że nakrętki sfercznie to nic specjalnego do dostania, tylko chciałem wyprostować bo w tym pierwszym linku są wyraźnie stożkowe... jeszcze by ktoś kupił i koła by mu się odkręcały
a w ogóle to jak zacząłem pisać to tam był tylko jeden link
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
nakrętki i tak będę musiał kupić ale raczej stożkowe - jutro na pewno będę wiedział jak obejrzę felgi... jednak 5zł*16sztuk .... cóż na takich drobiazgach właśnie rosną koszty... do tego zapewne dojdą pierścienie centrujące to kolejne 40zł (nie wspominam już o przesyłkach) co daje w sumie blisko 150zł...
mam nadzieję że tylko nie będzie trzeba zmieniać szpilek bo to koszt ponad 100zł... a i nakrętki zabezpieczające by się przydały...
i właściwie mam pytanie - czy są pierścienie z roverowskiego 56,1 na 57,1? bo ten drugi wymiar mają zdaje się że felgi, chyba że ten już ma takowe założone ale to jak już mówiłem dowiem się jutro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum