Zapraszamy na -zdaje się, że pierwszy- opolski spocik.
Proponujemy nad jeziorem Turawskim.
Zdajemy sobie sprawę, że weekend to możliwość spędzenia czasu z rodziną, dlatego kochani roverowiczki i roverowicze zgarniajcie rodzinki w swoje R i zjawiajcie się 25 sierpnia (sobota) nad jeziorkiem.
Co do ostatecznego miejsca, nie jest jeszcze konkretnie ustalone. Może ktoś zna tam fajny zakątek gdzie można było by rozłożyć grilla i posiedzieć w cieniu na trawce lub dla spragnionych kąpieli słonecznych na plaży
Chętnych prosimy o wypowiadanie się w postach.
PS. możemy nawet zrobić akcję podobną do rzeszowskiej, zaprosić każde napotkane R w swojej okolicy, bez względu czy to klubowicz, sympatyk czy w ogóle nie zrzeszony posiadacz Roverka.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Ostatnio zmieniony przez Tomaszi Wto Sie 07, 2007 19:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 15:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zapraszamy na -zdaje się, że pierwszy- opolski spocik.
Proponujemy nad jeziorem Turawskim.
Obrazek
Zdajemy sobie sprawę, że weekend to możliwość spędzenia czasu z rodziną, dlatego kochani roverowiczki i roverowicze zgarniajcie rodzinki w swoje R i zjawiajcie się 25 sierpnia (sobota) nad jeziorkiem.
Co do ostatecznego miejsca, może ktoś zna tam fajny zakątek gdzie można było by rozłożyć grilla i posiedzieć w cieniu na trawce lub dla spragnionych kąpieli słonecznych na plaży
Chętnych prosimy o wypowiadanie się w postach.
PS. możemy nawet zrobić akcję podobną do rzeszowskiej, zaprosić każde napotkane R w swojej okolicy.
byłem tam z miesiąc temu, bardzo przyjemna okolica
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
w najbliższą sobotę (w zależności od aury) przejadę się zwiedzić okolice jeziora, co prawda mam już koncepcję miejscówki, ale warto to sprawdzić.
PS. tylu ludzi wynalazłem na forum z opolskiego, coś około 20stu mogłem jeszcze kogoś pominąć, a tu nadal cisza
PS. tylu ludzi wynalazłem na forum z opolskiego, coś około 20stu mogłem jeszcze kogoś pominąć, a tu nadal cisza
Nie tylko z opolskeigo ale również z innych miejscowości są zainteresowani takim spocikiem.Ja np tak zobaczymy jak potoczy sie dalej organizacja takiego spocika
Nieee nooo nie tak, że ja tu wybiórczo opolskie tylko
Jak najbardziej zapraszamy wszyyysssssstkich chętnych
ale w dalszym ciągu liczę na frekwencję roverków z opolskiego
Załatwiam wolne w pracy a właściwie to zamianę ze znajomym na niedziele. Jak się uda, to pewnie byśmy z IKS też zostali na nockę i zabalowali z pozostałymi którzy zostaną.
Piotr8 mam nadzieję, że za niedługo zrobi się tu gorrąco, chętnych powinno przybyć.
psssyt postarałem się o małą interwencje
Ostatnio zmieniony przez Tomaszi Wto Sie 07, 2007 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Witam , postaram sie też przybyć byłem posiadaczem 3 roverków z czego 1 ma mój kolega wiec jego też zaproszę .
Dziś jadąc na kort widziłem pięknego roverka a w nim piękną blondyneczkę. Była na tyle sympatyczna, że nie wiem czy był to rover 400 czy 45 moja uwaga zwrócona była w innym kierunku.Niestety jechałem focusem wiec nie byłem w kręgu zainteresowań.
Jeżeli chodzi o noclegi, to może być problem w samej Turawie albo w okolicach, bo tam dużo wesel jest Chyba że Tomaszi wszystko załatwi i ta interwencja jest związana właśnie z noclegami w Turawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum