W związku z faktem, iż ten temat przewija się od dawna... Pytanie w formie ankietki. Czy ktoś jest chętny na spot powiedzmy dwudniowy - sobota - niedziela w Bieszczadach.
Wstępnie znalazłem coś takiego... http://www.wedka.pl/webs/bieszczady/
Termin do ustalenia ale pewnie sierpień lub ewentualnie wrzesień tego roku of kors
Jestem gotów zająć się organizacją czy też ponegocjowaniem cen noclegów itp...
więc czekam na odzew i na informacje kto jest zainteresowany przyjazdem.
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
Ostatnio zmieniony przez 7Tomi Wto Lip 24, 2007 14:21, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nigdy czegoś takiego nie organizowałem, więc mogę pomóc.
W myczkowcach woda jest trochę zimniejsza niż w solinie
Co do miejsca zawsze można zmienić Oby tylko bylo wi Bieszczadach Myślałem też nad Soliną Zobaczymy jak wyjdzie Ankieta a później ewentualnie zrobi się z miejscem i terminem
Jo obiecać nie mogę, ale chęci mam ogromne. Generalnie MUSZĘ w tym roku na jakiś zlot/spot wyjechać - wiem jednak, że planowane jest coś we Wrocławiu, tak więc zobaczymy który wypali.
Życzę powodzenia w organizacji!
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 17:16
Tomi_114 napisał/a:
Oby tylko bylo wi Bieszczadach Myślałem też nad Soliną
Moje kontakty mogą coś w tej kwestii pomóc.
Ośrodek przy Zalewie Solińskim http://ozzkrosno.republika.pl/index.htm - warunki takie sobie, ale ceny bardzo przystępne.
Dobre miejsce wypadowe na Bieszczady (baza).
Wstępnie zapytałem o wrzesień i ok 30 uczestników - odpowiedź była pozytywna.
Jeśli bylibyście chętni, mogę podzwonić, pogadać.
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja też jestem zainteresowany zlotem. Wkrótce stane się klubowiczem w pełnym wymiarze i może zjechałbym już Rover'em oznakowanym emblematami roverki.pl . Czekam więc na jakieś decyzje. Sam nie mogę się włączyc w organizcję. Pozdrawiam.
Z tego ośrodka brałem kiedyś Omegę, żeby sobie pożeglować po Solinie - ładne miejsce, ale samych budynków nie zwiedzałem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum