Wysłany: Pon Sie 06, 2007 23:57
Witam
wymieniałem dzisiaj rozrząd (kompletny) w roverze 416 1996r(1,6 16v 111km, benzyna), zapłaciłem 400 zł.części kosztowały w granicach 300zl, wydaje mi sie ze w Twoim rowerku koszta będą trochę wyższe, ale nie aż tak jak pisałeś
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 23:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Więc będę bardzo wdzięczny Rover 200 99-rok 2.0 Tdi- wymiana pasków rozrządu z napinaczami
Witam
Oddzial Wroclawski sie zglasza - Gawin nr. tel. to: 663221121 - probowac czesto bo sie niekiedy nie zglasza (ma coraz wiecej roboty z naszymi Roverkami z polecenia).
Cena ktora Ci podali w Fatimexie to jakies jaja - ja przy wymianie rozrzadu z pompa wody (benzyna), tarcz hamulcowych z klockami, filtrow i oleju oraz filtru przeciwpylkowego z odkarzeniem klimy zaplacilem 1350 PLN.
Przy dzwonieniu powolaj sie na orson'a albo Andrzeja Oracza (jedna i ta sama osoba , czyli ja).
Ustaliłem koszty części oraz robocizny przy wymianie rozrządu w 220 SDI.
Koszt części zamówionych przez nich kpl 483 zł. , koszt robocizny maksymalnie do 300 zł, czas wykonania ok. 6 godzin, trzeba wcześniej zadzwonić i umówić się tel. 077/40-90-290. Możesz części zakupić sam . Tak jak wspominałem wcześniej przy pierwszej wizycie pojazdu w stacji zakładają książkę pojazdu w której masz wszelkie zzapisy o dokonanych naprawach i wymianach oraz kiedy trzeba dokonać nastę pnej wymiany.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum