Wysłany: Czw Sie 09, 2007 12:14 Spot w Lubelskim. Meldować się !!!
Jeden spot nie wypalil moze w natepna sobote albo niedziele co wy otym sadzicie Mozna by w Lecznej cos zrobic albo w Lublinie zapiszcie sie na liscie co otym sadzicie i kto chetny. Pozdrowki dla rovermaniakow
Lista
1.Milox18..
Ostatnio zmieniony przez milox18... Nie Sty 27, 2008 11:00, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 12:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z wielka przyjemnoscia ale nie jestem w stanie powiedziec jaki bede mial plan gry wiec nic nie moge obiecac Szanownym Hanysom. Ale mimo to serdeczne pozdrowienia ze wschodniej sciany przesylam
Noi co zwami bylo w niedziele stałem pod zamkiem do 18.30 i widzialem tylko 2 rovery wtym jeden chyba nie z klubu 420 DI na nr LSW i kolega 75 przejezdzal ale chyba mnie nie zobaczyl ja stalem kolo autobusu. Pozdrawiam
Hmm ... naprawde nie widzialem nikogo pod zamkiem oprocz bandy Saab'ów. Sorki wielkie ze Cie nie zauważylem. Ale z drugiej strony lokalne spotkanie Roverków w miescie gdzie mieszka 350 000 ludzi w ilości 2 sztuk to lekka porażka. Mam nadzieje ze nastepnym razem pojdzie lepiej i moze uda Nam sie wyjechac np do Naleczowa albo Kazimierza.
Pozdrawiam
Jeden spot nie wypalil moze w natepna sobote albo niedziele co wy otym sadzicie Mozna by w Lecznej cos zrobic albo w Lublinie zapiszcie sie na liscie co otym sadzicie i kto chetny. Pozdrowki dla rovermaniakow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum