a jakie polskie produkcje?
Wiem, ze Tomiego Rover gral bodaj w "Oficerach". Chyba wystapil tam tez MGF Marka... A gdzie jeszcze?
Prawde mowiac moja zlota 25-tka tez grala w jakims filmie ale nie wiem w jakim, bo nie mialem czasu pojechac z nim na plan tylko pozyczylem kolezance...
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 20:17 R416Si w "Goscie goście II"
Właśnie oglądam na Polsacie film "Goście goście II"... ot taka głupawa komedia... ale przed chwilą zniszczyli tam pięknego R416Si z beżowa skórką w środku!! No jak tak można
Pamiętam, że już temat o roverkach w filmach czytałem, chyba Irek coś pisał, ale nie umiem tego znaleźć.
- Goście goście II - Tylko czemu znów następny roverek został tak brutalnie potraktowany przez scenariusz, czy też reżysera
- Hot Fuzz (Ostre psy) - z s400 BRG (chyba hatchbac) zrobili durszlak do makaronu, tak pestkami po nim cięli...
Jakieś inne produkcje z udziałem Roverków widzieliście?
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
właśnie wczoraj odświeżyłem sobie xXx (taki film z Vinem Dieselem, a nie jakiś )
tak sobie oglądam i patrzę a tu stoi sobie ZR'ka, ZS, i chyba 45'ka, aż mnie zatkało przez chwilę
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
właśnie wczoraj odświeżyłem sobie xXx (taki film z Vinem Dieselem, a nie jakiś )
tak sobie oglądam i patrzę a tu stoi sobie ZR'ka, ZS, i chyba 45'ka, aż mnie zatkało przez chwilę
W "Triple X" MG'ów było pełno. Zwłaszcza w siedzibie mafii. Jak sie nie mylę wszystkie modele tam stały po kolei.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum