No bedzie milo poznac. Wiesz w ogole gdzei to jest?
Jak sie wjezdza do centrum handlowego tam (Carrefour) z ulicy Powstancow Slaskich, to odrazu z tej uliczki zjedz pierwszym zjazdem w prawo na taki oswietlony do polowy parking.
Na srodku tego parkingu lub z tylu (przy samej ulicy Powstancow) bedzie pewnie juz ktos Roverkiem, albo moze Roverem Omega (srebrna) kol. Mariusz.
Gdyby jednak nie bylo nikogo to poczekaj chwile
Ja postaram sie dojechac chwile po 20:00.
Gdybys mial problem mozesz dzwonic do mnie na tel. 512 208 367
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Hehe, niby mialem nie zdążyć. Już miałem skręcać na dom, ale Tomi przez tel. powiedział, że jest on, Kruchy i Maciek. Pomyślałem, że jak znam Kruchego i Maćka to jeszcze pewnie stoją... I się nie myliłem Czyli spot zaliczony chociaż w drugim terminie
Pozdrawiam wszystkich których nie zdążyłem spotnąć no i Kruchego i Maćka oczywiście tysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum