A ja chcialem doniesc wladzom Turawy na ich miejscowe mrowki (na plazy).
Tak mnie swinie we dwie ukasily ze do dzisiaj mam jakies dwie paskudzace sie bulwy na nodze
Pewnie gdyby nie natychmiastowa pomoc finansowa Paula i zakup najdrozszego w historii mojej konsumpcji gofra z bita smietana i owocami (dwoma owocami) pewnie nie doszedlbym o wlasnych silach na miejsce spotu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
pewnie nie doszedlbym o wlasnych silach na miejsce spotu
Przesada
Bardzo fajny spocik , Szkoda tylko, że ośrodki nad jez. Turawskim są takie zaniedbane i zapuszczone (z jednym wyjątkiem - Borowik).
Dzięki wszystkim za przzybycie, świetną atmosferę i miłą zabawę
Specjalne podziękowania i gratulacje dla -IKS- i Tomaszi za klubowy banner - Rewelacja
Jaki tam ze mnie organizator, wszyscy byliśmy współorganizatorami bo gdyby nikt nie przyjechał nie byłoby spotu, ja tylko założyłem temat i rzuciłem propozycją
Dziękuję wszystkim obecnym i tym, którzy byli a niestety nas nie znaleźli - Wielka Szkoda (następnym razem dam namiary na mój tel.) ultimate a z tymi stopniami to byście do turawy tylko trafili.
Człowiek całe życie się uczy, następnym razem przyłożymy się bardziej do kwestii nawigacyjno-lokalizacyjnej
Można odważnie powiedzieć, że spocik się udał co można podglądnąć na fotkach naszych Roverkowych fotoreporterów.
To co kiedy następny
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum