Wysłany: Pią Sie 31, 2007 12:56
Paul dzieki za zaproszenie - następnym razem jak nie bede sie spieszył, to rzucę infem
Jechałem na Zjazd Rodzinny aż za Kielce (do Świętej Katarzyny) i strasznie sie spieszyłem - a i tak dojechałem pół godziny po północy. Dla mnie pora OK ale mój syn miał inne zdanie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To w takim razie chciałbym poinformować, że jutro będziemy z walkie, tommyyogim20 i gościnnie z Ania, jechali z Wrocławia do Poznania przez Leszno, a kilka godzin później powrót
To w takim razie chciałbym poinformować, że jutro będziemy z walkie, tommyyogim20 i gościnnie z Ania, jechali z Wrocławia do Poznania przez Leszno, a kilka godzin później powrót
Zobaczymy jak wyjdzie z czasem, ale postaramy się przyjechać
Paul napisał/a:
W Poznaniu z Markiem sie spotykacie?
Dokładnie, wyszło, że w Poznaniu, długo się nad tym z Markiem nie zastanawialiśmy, a co najlepsze chyba nawet spotu w Poznaniu nie będzie w tym czasie, to zrobimy sobie sami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum