Wysłany: Wto Sie 28, 2007 21:25 [r75]instrukcja obsługi do r75
witam, ma ktos moze instrukcje obsługi do roverka 75 w jezyku polskim? bylbym dozgonnie wdzieczny, kupilem 2 tygodnie pieknego roverka 75 cdti i chcialbym zasiagnac troszke informacji na jego temat,,,dziekuje i pozdrawiam... moj mail : bawariamotorwerke@tlen pl jakby ktos mogl wyslac poczta instrukcje to prosze na ten adres, pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 21:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Muszę Cie z przykroscią poinformować, że to jest towar deficytowy i takie prośby jak Twoja były już na tym forum pisane. Przypuszczam, żę bez pozytywnego załatwienia. Kiedyś widziałem na allegro polską wersję instrukcji po 150 zł. Ale juz znikła.
Te forum jest dobrą instrukcją obsługi. A więc pytaj a zostanie odpowiedziane:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A może znajdzie się ktoś z 75ką kupioną u nas i posiadający takową instrukcję w języku polskim. Coś mi się zdaje, że gdzieś ktoś był taki na naszym forum. Poszukaj, pogadaj, może jakieś ksero Ci skombinuje.
A może znajdzie się ktoś z 75ką kupioną u nas i posiadający takową instrukcję w języku polskim. Coś mi się zdaje, że gdzieś ktoś był taki na naszym forum. Poszukaj, pogadaj, może jakieś ksero Ci skombinuje.
jeszcze wczoraj nie miałem, a teraz mam, instrukcję po polsku w ładnej oprawie skórzanej
ale co najlepsze do owej instrukcji jest też R75 1.8T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze wczoraj nie miałem, a teraz mam, instrukcję po polsku w ładnej oprawie skórzanej
pozostałem w klubie!!
zatem sie udalo
Gratuluje
a btw gdybys kiedys sie nudzil to moze dokonasz skanowania instrukcji i powiesimy ja w dziale dla klubowiczow
pozostałem w klubie!!
zatem sie udalo
Gratuluje
a btw gdybys kiedys sie nudzil to moze dokonasz skanowania instrukcji i powiesimy ja w dziale dla klubowiczow
pozdrowionka
irek
ehhh, jest tego trochę, szybciej chyba było by zdjęcia cyfrakiem porobić, pomyślę, na razie jak ktos ma jakieś pytanie to proszę bardzo, jestem do dyspozycji jeśli chodzi o instrukcję, ale nie sądzę aby byla obszerniejsza od wiedzy tutaj zgromadzonych właścicieli i sympatyków tego modelu
Ja nie mogę, bez obrazy ale gratulujecie Krisowi jakby w totka wygrał ja już instrukcję mam od wiosny, i tam też jest do 1.8T i też w skórze oprawiona.
a Kris i jego srebrny szerszen to dlugoletni dzialacz klubu
pozdr
hehehe silver szerszeń już gdzieś po wawie - sródmieście śmiga, teraz muszę wymyśleć jakąś ksywę dla 75, na nieszczęscie na razie jedyne co mi przychodzi do skołowanej głowy to "błękitna wołga" z racji niewytłumaczalnego skojarzenia
hehehe silver szerszeń już gdzieś po wawie - sródmieście śmiga, teraz muszę wymyśleć jakąś ksywę dla 75, na nieszczęscie na razie jedyne co mi przychodzi do skołowanej głowy to "błękitna wołga" z racji niewytłumaczalnego skojarzenia
No to kiedy powrót do klubu?
Pojawisz się na zlocie?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No to kiedy powrót do klubu?
Pojawisz się na zlocie?
no chyba bedzie trzeba się znowu dołożyć
a co do zlotu - trochę jest daleko, i mimo że auto kupiłem BAAAAAAAARDZO okazyjnie to i tak było to zrujnowanie moich zasobów (nie tylko moich) zatem głupio się przyznawać ale muszę się zacząć odkuwać teraz i taki wyjazd niestety ale nie wchodzi w grę
Szkoda, ale może kiedyś wybierzesz się na jakiś spot warszawski, co?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum