Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 00:56 [R420] Świece żarowe
Typ: Si Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
WItam.
SŁabo mi palił osatniej zimy i w końcu sprawdziłem świece. MYślalem, że mam słaby silnik, a tu 100% świec do wymiany, więc silnik dobry, skoro palił:-)
Ale wracając do tematu. PRzyglądając się widzę, że pierwsza świeca po po odkręceniu będzie w linii prostej natrafiała przy wyjmowaniu na gumowy przewód od/do chłodnicy, a w zasadzie kruciec, na który ten przewód jest założony. CZy dobrze mniemam, że będzie trzeba odkręcić nie tylko wspomniany przewód ale i element, ktory tworzy wspomniany króciec?
POzdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 21:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 00:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
WYbacz, ale nie zrozumiałeś pytania. NIe pytam o czwartą świecę, która jeśli jest, to ma w zwyczaju się ukrywać za pompą. JA mam trzy świece i pytam o to, czy po ruszeniu pierwszej świecy, gdy ją wykręcę na długość gwintu, to da się ją tak podnieść/przekosić (jeszcze w otworze na nią przeznaczonym), żeby wyszła ponad krućcem, których wchodzi wblok.
JEśli i z niej zrezygnuję, to mi zostaną dwie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum