No niestety ja mam już plany na ten czas - szkolę żeglarzy - żebym kilka dni wcześniej wiedział, że to ten weekend, a nie następny...
A co do Bemowa, to będę na 99%.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jak już powiedziałem w ten weekend to przyjadę jak najbardziej
nic innego się nie kroi, więc będę
musimy tylko szczegółowo ustalić kto z kim, co i jak?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Chciałbym też się wybrać na Wasz spocik, ale o której godzinie sie spotykacie? o 20stej? czy to nie zapóźno ? teraz już ciemno jest o tej porze. i gdzie to dokładnie jest??
czy to o te centrum handlowe chodzi? http://www.chubemowo.pl/ ? czy łatwo tam zaparkować?
Dokładnie tu - parkujemy zwykle tam gdzie ta Corolla i C5.
Spotykamy się o 20, czasem trzeba chwilę poczekać.
Rzeczywiście jest już ciemno, ale kilka osób tak kończy pracę...
Zaparkować wieczorem jest bardzo łatwo.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No tak uogolniam. Generalnie wydarzenia rallycrosowe sa w kategorii rajdy samochodowe
W kazdym razie (Tomasz Nowak www.tomasznowak.pl) bedzie sie tam scigac.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ano jest. Buda na pewno, bo podejrzewam ze elementy typu skrzynia, uklad kier. uklad ham. zostaly zmodyfikowane. Niestety odkad drugi moj serdeczny kolega Artur Ryzinski nie bawi sie juz w RallyCross to nie sledze tej dyscypliny i nie wiem tez jakie zmiany wprowadza Tomek Wiem tylko, ze jak jego ludzie z firmy byli na urlopie, to on dwa tygodnie rowno z nimi siedzial sobie w Belgii i Holandii bo tam sie scigal, a jak im cos padlo to mialem dodatkowa robote
Pozdr.
[ Dodano: Sob Wrz 15, 2007 18:31 ]
Valander_wwa napisał/a:
PS. MaReK - będziesz, pomimo choroby?
No widzisz Valdus, nie wyleczylem sie do konca i jedynie gdzie moze jutro
wyjde to na spacer w dookola bloku - zeby lyknac powietrza i to tez jak bedzie cipelo
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
właśnie wróciłem z nocnego cruisingu po wawie:( tzn chciałem dojechać na ten spot ale kompletnie mi nie wyszło:( Jechałem trasą toruńską ze wschodu, pozniej przejechałem zjazd na bemowo musiałem się wracać, i jakoś wkońcu dojechałem do powst. śląskich, i jade, widze po prawej stronie 'centrum bemowo' , ale zero żadnej uliczki żeby do niego skręcić, jakieś 300m dalej jest uliczka w prawo, i zaraz duży parking, więc skręcam i jade po tym parkingu i zbliżam się do 'centrum bemowo' a tu koniec parkingu i trawnik, jakieś 100m dzieliło mnie celu. więc wracam się , mijam parking i jade dalej , za ten parking, skręcam w prawo, i jadę uliczką w strone powstańców ślądkich, a po lewej stronie mam 'centrum bemowo' i tak skręciłem że jechałem uliczką jakby na tyłach centrum bemowo, no ale dojechać od frontu mi się nie udało za nic chyba że tam prowadzi jakiś podziemny tunel który przeoczyłem. A manewrowałem po okolicznych osiedlowych uliczkach kilka razy. Jakiś kompletny niefart dzisiaj miałem. I na dodatek wysiadła mi tylna lewa lampa, ludzie na światłach mnie pouczali kilkakrotnie, musze to jutro oblukać.
powst. śląskich, i jade, widze po prawej stronie 'centrum bemowo' , ale zero żadnej uliczki żeby do niego skręcić,
Rozumiem, że jechałeś od strony Woli (od Górczewskiej).
Trzeba skręcić na światłach w prawo - międzi CH Bemowo, a kompleksem Carrefoure/Cinema City i od razu (10 m za pasami) jeszcze raz w prawo i jesteś na parkingu.
Polecam map24.interia.pl - tam jest to dość dokładnie rozrysowane.
Rozumiem, że jechałeś od strony Woli (od Górczewskiej).
Trzeba skręcić na światłach w prawo - międzi CH Bemowo, a kompleksem Carrefoure/Cinema City i od razu (10 m za pasami) jeszcze raz w prawo i jesteś na parkingu.
Polecam map24.interia.pl - tam jest to dość dokładnie rozrysowane.
chyba tak, jechałem od strony zachodu i chyba ta uliczke 'w prawo' przegapilem. nastepnym razem oblukam tą mape z interia.
To nie jest nawet uliczka, tylko właśnie wjazd na parking.
Ona jest dokładnie między Powstańców Śląskich, a frontem CH Bemowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum