Tomi, bez porównania inna jakość zdjęć między twoją lustrzanką a moją "idiot camera" (właśnie dzisiaj zrzuciłem z aparatu zdjęcia - muszę je tylko lekko skompresować)
tak jak wygląd "schabów" mi się nie podoba, to pewnie od teraz jak będę widział na ulicy czerwonego/bordowego "schaba" to będę wspominał "dziadka" i to charakterystyczne "ćwierkanie"
jak nic do przyszłego roku
niech żałują ci co nie pojechali
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 07:11
thef napisał/a:
Heh, Tomi, ciekawe kto to obejrzy w całości ?
To jest esencja z ponad 1200 zdjęć, które zrobiłem w weekend.
Wrzucałem tylko linki, gdyż może ktoś znajdzie czas i ochotę aby je oblookać. Jednak ani zdjęcia, ani filmy, nie oddadzą tych wrażeń, które się odbiera oglądając na żywo 500, 600-konne (albo i mocniejsze) potwory z Dywizji 1. Po kilkuset metrach osiągają 150-170 km/h i łamią się w pierwszy zakręt... czasem w sześciu jednocześnie. W powietrzu fruwają zderzaki, błotniki.
obejrzałam tylko kilka fotek... Tomi za rok chce tam jechac z Wami
pozdrawiam
a bardzo chętnie, tylko trzeba się ciepło ubrać bo potrafi czasem przypizgać
właśnie czuję tego efekty i mam przytkany nosek
ale tak poza tym zajefajna zabawa była
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
nawet jakbym sobie nie opalił to i tak się opłacało
impreza przednia i będę to powtarzał aż do znudzenia albo jak któryś mod zacznie kasować moje posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum