witam szukam dywanikow do mojego MG ZS i tak sie zastanawam czy sa identyczne jak w R45, pełno sprzedawców na allegro ale w zadnym katalogu nie maja MGZS a nawet 45...
moje sa takie - potrzebował bym na zime gumowe i na lato nowe welurowe... macie jakis sprawdzonych sprzedawców... i czy pasuja od r45 sa takie same?
_________________ ET-14,665 FIAT SC 1.4 16V
ET-16,660 MG ZS 120
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 21:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wczoraj montowałem u siebie świeżo zakupione dywaniczki rh400 firmy Adaszo do mojego Roverka Pasują jak ulał i fakt, wyglądają jak te powyższe, które są przedmiotem zapytania kolegi Myślę, więc że spokojnie możesz kupić w adaszo nawet do 400. Nie jestem pewien wymiarów, ale tak jak mówię na pierwszy rzut oka- identyczne.
Pozdrawiam
ps. a jeśli nie identyczne to podobne Mogę zrobić fotki swoich,- ale niestety tylko komórką gdyż cyfrówki nie posiadam aktualnie w domu Powinno jednak być wszystko widać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wsl mógłbyś te fotki cyknąć, chciałbym zobaczyć - porównać do swoich. Z tym dopasowaniem to jest ciężko (brew obietnicom sprzedawców). Sam przerabiam już drugi komplet. Słyszałem wiele dobrego o Adaszo, dlatego jestem ciekaw ich produktu. Jeżeli masz welur to jestem ciekaw jak z "przesuwaniem" i jaki wzór wybrałeś.
Pozdrawiam
_________________ DEBEC
Ostatnio zmieniony przez DEBEC Wto Wrz 25, 2007 12:00, w całości zmieniany 1 raz
Debes- Nie ma najmniejszego problemu fotki wstawię po południu. Dywaniki wybrałem jednak gumowe ze względów praktycznych. Może w przyszłym roku na lato zakupie welurki. Tak czy siak fotki cykne choćby dla samego porównania jakości
Pozdrawiam
edit: Przepraszam Panowie, ale z przyczyn technicznych nie udało mi się dzisiaj zrobić tych fotek. Wrzucę jednak na pewno jutro około południa.
[ Dodano: Sro Wrz 26, 2007 14:08 ]
Oto fotki. U mnie dziś deszcz więc nie miałem możliwości wyjęcia, ale mniej więcej pokazane jest dopasowanie dywaników.
Tylne mają wcięcie z jednej strony, ale powiem szczerze, że głowiłem się która jest która bo tak naprawdę nie mają styku z szynami od przesuwania fotela więc wcięcia tak naprawdę nigdzie nie zachodzą przynajmniej na moje oko Z dywaników jestem bardzo zadowolony, a zakupiłem tak jak mówiłem w firmie ADASZO z łodzi, ale za pośrednictwem allegro.pl gdyż tam akurat były wystawione dywaniki do 400/420 etc. a po drugie była to okazja do zdobycia kolejnego komentarza więc... Mogę jeśli chcesz zrobić zdjęcie tylnych dywaników jutro.
Pozdrawiam
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 22:42
wsl napisał/a:
Tylne mają wcięcie z jednej strony, ale powiem szczerze, że głowiłem się która jest która bo tak naprawdę nie mają styku z szynami od przesuwania fotela więc wcięcia tak naprawdę nigdzie nie zachodzą przynajmniej na moje oko Z dywaników jestem bardzo zadowolony, a zakupiłem tak jak mówiłem w firmie ADASZO z łodzi, ale za pośrednictwem allegro.pl gdyż tam akurat były wystawione dywaniki do 400/420 etc. a po drugie była to okazja do zdobycia kolejnego komentarza więc... Mogę jeśli chcesz zrobić zdjęcie tylnych dywaników jutro.
Pozdrawiam
czyli przod do mnie podejdzie a tył chyba nie --->wyciecia z 2 stron...
prosze zrob fote tyłu
_________________ ET-14,665 FIAT SC 1.4 16V
ET-16,660 MG ZS 120
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum