Wysłany: Pon Lip 30, 2007 13:59 A co powiecie na Pustynię Błędowską???
Witam :)
Niestety ominął mnie fajny spocik w Krakowie , ale chcąc nadrobić zaległości proponuję Pustynię Błędowską :):) Byłam tam w ten weekend na Pustynnych Mirażach. Szczerze mówiąc impreza średnio się udała, ale tylko ze względów organizacyjnych. Jednak taki klimacik jak tam jest - no rewelka
Mam kontakt z gościem, który można powiedzieć, że opiekuje się pustynią - jakiś weekendzik by nam może wygospodarował Proponowałabym nawet zrobić tam jakąś większą imprezkę Ściągnąć jeszcze terenowe auta, quady Naprawdę można się tam nieźle pobawić, a towarzystwo lokalne się pewnie chętnie przyłączy (bardzo towarzyscy są, a nawet mi tam 2 Roverki śmignęły Ogólnie mówiąc świetny teren i fantastyczni ludzie Co Wy na to?
Pozdróweczki
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum