Wysłany: Pon Paź 01, 2007 13:38 [R75] Problem z szybami
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Już raz pisałem ze mam problem z zamykaniem szyb z kluczyka,jak i z pilota (wogóle to nie działa).Z tego co wiem to w R75 standard.
Jeśli ktoś może mi coś napisać o tym to wielkie dzięki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 11:19, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 13:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
bys poprawiłem za Ciebie temat
a wystarczyło przeczytać TO i się zastosować
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
ostatnio doczytałem że (choć to delikatnie po za tematem) w R75 jest tak że jak kliknę otwieranie szyb to otwierają się do końca po jednym kliku, nie działało mi to, kolega w avensisie miał tak że żeby to uaktywnić trzeba było przytrzymać chwilę przełącznik szyby pasażera w pozycji na max open i to samo na max close, zastosowałem to nie wiadomo z jakiego powodu w moim R i działa to auto mnie zaskakuje
Pomógł: 10 razy Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 110 Skąd: Krakow
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 21:13
Kris napisał/a:
ostatnio doczytałem że (choć to delikatnie po za tematem) w R75 jest tak że jak kliknę otwieranie szyb to otwierają się do końca po jednym kliku, nie działało mi to, kolega w avensisie miał tak że żeby to uaktywnić trzeba było przytrzymać chwilę przełącznik szyby pasażera w pozycji na max open i to samo na max close, zastosowałem to nie wiadomo z jakiego powodu w moim R i działa to auto mnie zaskakuje
Haha Kris - ja mialem tak samo..
jak go kupilem i wracalem z kolega, to narzekal: "eee...lipa, nie masz takiego czegos, ze jak nacisne raz - to szyba leci na dol.."
Hehe..pomyslalem sobie "nie mam..?" jak tylko zajechalem to zacząłem kombinowac - i to zalezy od tego jak nacisne przycisk. Jak raz i szybko - leci do samego dołu. A jak przytrzymam choć pol sekundy - otwiera sie tyle ile chcę. Taka prosta sprawa jak w wiekszosci samochodow tej klasy - ale jak cieszy jak znajdziesz...
W ten sam dzien mu jechałem pokazać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum