Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 17:33
Kontaktowałem się z tym sprzedawcą dziś rano i zaproponował mi ten zestaw (ciężki orzech do zgryzienia).
Do tego pewnie dojdzie programowanie sprzętu czyli kolejny wydatek? Jeśli nie trzeba ponosić więcej wydatków to chyba się skusze, ciekawe ile tylko kosztuje taka zamiana sprzętu.
Ps. Znalazłem komputer za 150zł i waham się niemiłosiernie.
Sam komputer nic nie daje. Należy mieć komputer, immobilaizer i pilot, wszystko z jednym kodem, wtedy nic nie trzeba programować a działa. Mam podobny zestaw, jeśli chcesz napiszę jutro nr kompa.
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 08:18
R-200 napisał/a:
Sam komputer nic nie daje. Należy mieć komputer, immobilaizer i pilot, wszystko z jednym kodem, wtedy nic nie trzeba programować a działa. Mam podobny zestaw, jeśli chcesz napiszę jutro nr kompa.
wszystko dziala tylko numer vin się nie zgadza z nadwoziem , ale w jego przypadku jak wycieli immo to tylko taki zestaw kupić , i doprogramować pilota i zczytać kod immo.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 14:54
powiem tylko tyle że najgorzej jest w modelach rovera mg po 2000 roku gdzie ecu jest motoroli, tyle mamy roboty z tymi jednostkami przeważnie objawia się palącym check. W roverze masz jeszcze komputer z trybem eobd i tu musi być komputer z takim trybem inaczej auta nie odpalisz , chociaż będzie immo zgrane .
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum