Witam serdecznie
Forum obserwowałem od pewnego czasu ale jako że z tych obserwacji urodził się wreszcie roverek na parkingu, czas sie przywitać
Około pół roku temu bardzo nieśmiało zaczeły mnie interesować roverki serii 200/25...no i stalo sie
-od wrzesnia jestem calkiem szczesliwym posiadaczem roverka 214 silverstone, którego znalazłem na tym forum od klubowicza z Gdańska.
tak też dołączyłem do grona użytkownikow rovera i trzeba przyznać jest to uczucie dużo oryginalniejsze niz posiadanie np. golfa czy vectry
Wczesniej jezdzilem renault clio, dzieki temu autku mam tez doswiadczenia 'klubowe' (klub renault clio) -samo autko było (jest) bardzo wdzieczne i przyjemne, po 4 latach trochę ciężko jest się rozstać...ale cóż -w tym tygodniu odjedzie z nowym właścicielem więc zostanie mi juz tylko 'rołwerrr', chcąc nie chcąc
jeśli chodzi o roverka...na pewno mogę pochwalić go za żwawy silnik, pewne zawieszenie, dobre wyposażenie, bardzo przyjemny samochód z eleganckim wnętrzem, co zawsze cenię w samochodach.
rozpisałem się więc może na koniec małę zdjęciowe co nieco
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony przez Dziekan Pon Paź 29, 2007 15:51, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 21:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No ! Nareszcie bede miala komu machac na trasie Warszawa - Łomża - Suwałki
Pozdrawiam.
kto wie może nawet nie tylko w Łomży gdyż do Warszawy jeżdzę dość często, najrzadziej co drugi weekend więc mamy całkiem poważny odcinek do 'mijania się'
MaReK napisał/a:
Witaj Dziekan, czy nickname jest adekwatny do rzeczywistosci ?
niektorzy nie daja do konca wiary kiedy mowie ze nie ale nie nie -jestem studentem a przy okazji nawet pracownikiem oswiaty, ale jeszcze nie ten szczebel ksywka wziela sie od nazwiska, niemniej zawsze chetnie zerkne na jakis indeks jakby co
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 13:47
Dziekan napisał/a:
kto wie może nawet nie tylko w Łomży gdyż do Warszawy jeżdzę dość często, najrzadziej co drugi weekend więc mamy całkiem poważny odcinek do 'mijania się'
wiec może wpadniesz na spocik na bemowie
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jeśli tylko takowy spot zgra się w czasie z moim pobytem w Warszawie i bedę miał czas, czemu nie -tym bardziej że trochę życia na różnych spotach i zlotach mi już uciekło
piter34 napisał/a:
A zatem zapewne trafiłeś na bardzo zadbany egzemplarz.
Szkoda, że Michał nie sprzedawał go miesiąc później, bo sam bym chętnie nabył.
pare rzeczy do zrobienia było i jest, ale mówimy o używanym 9-letnim aucie, więc nikt nie oczekuje że będzie jak nowe, tym bardziej że nowe też potrafią dostarczyć problemów. Na pewno jednak ma swoje niezaprzeczalne plusy, choćby wspomniane wcześniej zawieszenie. W sumie oby tak dalej, jeśli nie wyskoczy w miedzyczasie nic niespodziewanego, bedę miał podstawy by być zadowolonym
[ Dodano: Pon Paź 29, 2007 15:42 ]
Roverek zaliczył poprawki lakiernicze, kilka dość widocznych defektów przeszło do historii Czas przyszedł zatem na małą sesję, tym razem bardziej z bliska
Wrzucam tym samym kilka nowiutkich zdjęć mojego rołverrrka
Nio niezłe fotki Jest na czym oko zawiesić. A ja dzisiaj sondę wymieniłem jutro wawa wiec sprawdzę jak R śmiga
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 23:11
Fajne, prawie takie jak moje
A teraz małe pytanie...
Czy dobrze widzę, czy Twoje radio to jeden z modeli Clarion?
Jeśli tak proszę o odp. jaki to jest model
bardzo dobre radio za niesamowicie dobra cene.
Klasyczna elegancja, styl bez 'oczojebnych' odpustowych swiecidelek, swietnie pasuje do wnetrza rovera. Technicznie nie sadze by jakakolwiek ina firma w tej cenie dorastala.
Kupilem je do clio 1 po 1 godzinnych testach na dziurach....w clio kat montazu radia byl delitatnie mowiac troche nachylony:
...malo ktore radio to wytrzymywalo, panasonic ktory byl wczesniej bardzo szybko przestawal dawac sobie rade i z czasem plyt nie dalo sie w ogole sluchac, jedna wielka czkawka. w Clarionie predzej polamal bym sobie zawieszenie w clio niz uslyszal przeskoczenie plyty. W roverku oczywiscie problem tez nie wystepuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum