Wysłany: Wto Paź 09, 2007 18:50 made in poland
dzis oto taki zonk mnie spotkał jak zobaczyłem na felach MG napis "made in poland" czy ktos wie gdzie one sa dokładnie produkowane? a moze całe MG w PL składajoom
_________________ ET-14,665 FIAT SC 1.4 16V
ET-16,660 MG ZS 120
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie jestem pewny, ale coś mi się kojarzy Gorzów Wlkp.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja z kolei chcialem kiedys kupic przewody lucasa do roverka. Koles w sklepie(oczywiscie w UK) dal mi przewody, ja patrze a tam made in poland hehe. Podziekowalem bo uwazam ze najlepsze do Roverka sa oryginalne Lucasa jakie byly fabrycznie zalozone. Niestety nigdy takich aftermarket nie widzialem. Kumpel znowu kupil sobie Levisy 501 z metka made in poland (tez w UK)
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Chyba to, że te felgi są Made In Poland wcale im nie umniejsza Ostatnio jak zmieniałem oponki to myślałem, że na wyważarce okaże się, że wszystkie cztery sztuki nadają się do prostowania albo do wyrzucenia dzięki kompilacji 205/45/17 + nasze dziury, ale o dziwo są niemal idealnie proste nawet pan z wulkanizacji był zdziwiony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum