wiem wiem tylko noga troche za ciezka ale juz dzisiaj staralem sie jezdzic do 2,5tys obrotow powiem ze znalazlem go na mobile.de warto szukac ja praktycznie siedzialem codziennie i szukalem nowych roverkow rada dla wszystkich to NIE KUPOWAĆ U TURKÓW!! (egipcjanow itp) bo to prawie jak Polskie komisy... najlepiej szukać lekkich unfali tak jak w moim przypadku, najlepiej na autohausie gdzie sa drozsze furki ostatnio kupilem Megane Coupe od egipcjanina... no comment... Lepiej dać 200E wiecej od niemca niz kupic od Turasa...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
teraz jak bym mial kupowac auto, to wlasnie sam pojechalbym za granice po niego -lepiej sie oplaca, a tak kupilem od handlarza sprowadzonego z holandii, ale w sumie w moim wypadku nie mialem innego wyjscia jak bylem caly czas w irlandii ale nie zalaluje, auto sprawuje sie pieknie i chodzi jak zegarek szwajcarski, oprcz problemow z elektryka, ale to po czesci z mojej winy
P.S. na prawde gratuluje autka przed R60 dokladnie o takim marzylem zasypiajac do poduszki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum