Skoro sprawdziłeś, to konkrety pod tytułem "adresy, telefony" masz już opanowane. Nic, tylko dzwonić
No nie piterku, nie do końca - BWR Podolscy zostali na własną prośbę przesunięi do kategorii "nie ASO" - przysłali nam kiedyś maila w tej sprawie, więc ich przesunęliśmy, więc sprawdzanie ASO w Małopolsce daje pustą stronę.
[ Dodano: Pon Paź 22, 2007 21:01 ]
piter34 napisał/a:
niby co zostaje z tego T1?
No przecież było - trolley!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No nie piterku, nie do końca - BWR Podolscy zostali na własną prośbę przesunięi do kategorii "nie ASO" - przysłali nam kiedyś maila w tej sprawie, więc ich przesunęliśmy, więc sprawdzanie ASO w Małopolsce daje pustą stronę.
Masz rację. Oni potem weszli w Alfę Romeo.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Oni wcześniej byli Fiat/Alfa i cały czas są, a Roverek był drugi, ale potem się wysypał.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Oni wcześniej byli Fiat/Alfa i cały czas są, a Roverek był drugi, ale potem się wysypał.
Nie.
Jak ja kupiłem ROVERka (rok 2003) to oni byli Iveco/Piaggio/ROVER (pamiętam jak dziś ten wierszyk z nagrania w ich centralce telefonicznej), a potem ROVERka zamienili na Alfę.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Jak tam jeździłem przed 2005 to na 100000% dealerem Fiata nie byli.
ZTCP rozmowy z panem Motelskim z PolMotu, to oni mieli dwie lokalizacje, więc może nie widziałeś Fiatów, a jak widać w ich historii Fiata sprzedawali od 1991 roku.
No chyba, że należą do układu i to wszystko co piszą na stronie to nie prawda!!!
ZTCP rozmowy z panem Motelskim z PolMotu, to oni mieli dwie lokalizacje, więc może nie widziałeś Fiatów,
No tak... Jak odnoszę się do lokalizacji na al. 29 Listopada 170.
Viamot, którego jak się teraz okazuje są "partnerem", to bardzo duży dealer Fiata w Krakowie. Nie wiedziałem, że oni mają ze sobą coś wspólnego ze sobą, bo u Podolskich nigdy bannera Viamotu nie widziałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum