... ale czy ktos kupil i jest zadowolony?... I tak się właśnie zastanawiam...
A może ktos ma pewne źródło? Pewne - to nie chodzi mi tu o jakieś śmierdzące na odległośc gumy za 50 PLN jakich pełno na allegro itp.
ja osobiście znam czterech użytkowników dywaników firmy Adaszo (co prawda nie ROVERkowiczów, ale dywaniki pasują w każdym jednym aucie idealnie), ponadto w którymś z tematów bodajże piter34 pisał, że są lepiej chyba wykonane niż oryginalne co osobiście widziałem i potwierdzam z całą stanowczością ... a i sam właśnie jestem na etapie zakupów ich dywaników do mojego ROVERka
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
A może ktos ma pewne źródło? Pewne - to nie chodzi mi tu o jakieś śmierdzące na odległośc gumy za 50 PLN jakich pełno na allegro itp.
Dywaniki bardzo dobrej jakości z wprost rewelacyjnym dopasowaniem.
Niestety nie mieli dywaników tylnych do R600/Accorda jak ja kupowałem.
Teraz mam oryginalne ROVERkowe i stwierdzam ponownie, że są gorzej dopasowane od tych z Adaszo.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 13:12
Kris napisał/a:
zouza napisał/a:
DEBEC napisał/a:
Co było powodem focha?
Napisałam im maila z pytaniem i wszelkimi formami grzecznościowymi i nikt mi nie odpowiedział
Ten tego księżniczko może pomyliłaś adres czy coś i tak z miejsca ich zakasowałaś
Z ich formularza wysyłałam więc raczej nie. Ale jako osoba miła, spokojna i tolerancyjna zakładam, że mogło się coś spaprać z przyczyn niezależnych dlatego też mówię, że słyszałam o nich same dobre opinie.
Adaszo ma kilka modeli dywanikow welurowych VIP,Comfort itp. i przy każdym zachwalają rodzaj zastosowanego wykończenia spodniej strony (granulat gumowy czy też ponacinany) i czy ktoś z doświadczenia wie, który jest naprawdę dobry tzn. nie przesuwa się. Już dwa komplety wymieniłem bo szlak mnie trafiał jak za każdy razem musiałem poprawiać - z resztą tak jest do dzisiaj.
Adaszo ma kilka modeli dywanikow welurowych VIP,Comfort itp. i przy każdym zachwalają rodzaj zastosowanego wykończenia spodniej strony (granulat gumowy czy też ponacinany) i czy ktoś z doświadczenia wie, który jest naprawdę dobry tzn. nie przesuwa się. Już dwa komplety wymieniłem bo szlak mnie trafiał jak za każdy razem musiałem poprawiać - z resztą tak jest do dzisiaj.
Miałem takie dywaniki z granulatem od dwóch różnych producentów i wszystkie się ruszały (choć z adaszo akurat welurów nie miałem).
markwiatek napisał/a:
ROVER 75 MAT SET
PART NUMBER ~ EAH001110SCD
W EPC stoją po ok. 40 funtów (bez podatku).
Tutaj są za 70 funtów.
Napisz koniecznie gdzie można je dostać za 15Ł.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum