Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 20:43
Zgłoś się do PHUJOWI reklamował się z nową pompą hepu za 377 zł.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Tak właśnie zrobiłem, wysłałem do nego wczzoraj zapytanie, jeszcze mi nie odpowiedział, zamówiłem już pompę sprzęgła w poniedziałek mam już je mieć, i za tym samym zrobiłbym pompę wodną bo cieknie 1 litr płyny dziennie muszę dolewać
pozdr.
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 20:59
Pompę sprzęgła właśnie ja tobie wysłałem dziś rano co do pompy wody to nie wiem ja w zamienniku nie spotkałem się jeszcze ale PHUJOWI twierdzi że ma za 377 zł. firmy Hepu dzwoń do niego.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum