Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 07:31
Całkiem fajny Swego czasu przekopywałem zasoby Hondy (ciekawostką jest to, że zielonogórska Honda kompletnie się odcina od związków z Roverem hehhe ciekaw jestem jak serwisują H 5D ) - ale na ten pdf nie trafiłem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak dla mnie to wygląda to tak samo jak inst. obsługi znajdująca się w Rave.
Po drugie jako, że jest to wersja anglo języczna to zapewne koledzy z klubu Hondy nie posiadają do niej praw autorskich. Co do zamieszczania na naszym forum to skoro klub hondy nie posiada praw autorskich to nie może rościć sobie praw do nie umieszczania tego dokumentu poza ich wewnętrznym forum.
Według mojej oceny...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Uważam ,że sympatyczni koledzy z "bratniej" HONDY , nie będą mieli żadnych zastrzeżeń do publikacji na naszym FORUM, ale pomogą to wszystko przetłumaczyć na nasz język . Wtedy im podziękujemy i dodamy zapis "pomógł"....razy.
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 18:33
Czy wam chodzi o normalną ogólną instrukcję obsługi po Polsku?
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
... A czy koledzy z klubu Hondy są właścicielami praw autorskich do ww. instrukcji aby ich pytać o zgodę?
tego niestety nie wiemy ... ale jakie to ma znaczenie w tym kontekście ?
Jeśli dbasz o to, aby zapytać kogoś o pozwolenie na podanie na tutejszym forum linka do jego strony, na której umieścił instrukcję której najprawdopodobniej nie ma prawa rozpowszechniać, to moje pytanie jak najbardziej ma sens. Chyba że Twa wypowiedź miała być żartem.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
mój Roverek śmiga dzięki ,,fajnej instrukc
i" Znzlazłem CKP , było zwarcire (przetarty przewód), zaizolowałem - i jest ok.
W Hondzie śmiga Rover/Perkins. Btr miałeś racje na złoczce.
Usunąłem pierwsze dwa słowa z tego posta, bo my tu jesteśmy kulturalni a poza tym honda to nasz "starszy brat" więc.. sam rozumiesz.
_________________ radko
Ostatnio zmieniony przez thef Pią Paź 26, 2007 17:57, w całości zmieniany 1 raz
"Usunąłem pierwsze dwa słowa z tego posta, bo my tu jesteśmy kulturalni "
Thef,
więc kulturalnie proszę usuń też słowa z: Relacja z I Pieszych Podchodów Klubu ROVERki.pl
Legendy drużyn
Legenda grupy trzeciej
cyt. "Gdyby nie zbóje z nożami po ch….ju"
Trzeba być konsekwentnym i wyeliminować wszystkie przejawy braku kultury.
Dla wyjaśnienia, nie chodziło mi o markę ani tym bardziej jej miłośników.
Miałem na myśli, coby nie przejmować się czy link jest wklejony z pozwoleniem czy bez
i korzystać z instrukcji ile wlezie bo warto.
PS. tylko nic nie usuwaj, fajowa ta legenda.
pozdr.
_________________ radko
Ostatnio zmieniony przez radko Wto Paź 30, 2007 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 17:03
radko napisał/a:
Thef,
więc kulturalnie proszę usuń też słowa z: Relacja z I Pieszych Podchodów Klubu ROVERki.pl
Legendy drużyn.
Legenda grupy trzeciej
cyt. "Gdyby nie zbóje z nożami po ch….ju"
Niestety, tam nie mogę grzebać hihi. Chodziło mi nie o samo wykropkowane słowo, tylko cały epitet - brzmiał niestety jakbyś hondę miał w głębokim poważaniu, dokładnie odwrotnie niż Twój zamysł, który opisałeś w wyjaśnieniu. Wiem, że mnie rozumiesz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum