Wysłany: Sob Lis 03, 2007 05:04 [R200 97/98 1,4i] Poznań - szukam speca od roverków
Jak w temacie
Wysokie spalanie 11L na 100. Dziwna wydaje mi sie praca silnika.Bicie kierownicy.
Były juz wątki. Była juz walka. Połowa auta wymieniona. Tu musi byc spec który nie puści mnie w gaciach i skarpetach do chaty... i pomoże. W poznaniu.
_________________ był Poznań jest Kraków
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 05:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wczoraj miałem auto w którym bice kierownicy spowodowane było krzywą felgą. Piszesz zbyt mało co sprawdziłeś. Nikt nie podpowie co sprawdzić jeśli nie wie co już sprawdzono. Dokładnie sprawdzono!
ja mialem bicie kiery nawet po ustaleniu zbieznosci...
teraz zalozylem nowe zimowki i problemu nie ma, rover leci jak strzala po prostej
sprawdzales czy nie ma jakis przedmuchow przed sonda? moj Tata mial tak w Cordobie, niby wszystko ok ale wir w baku, podlaczyli do komputera wszystko ok, dopiero jak jeden sie ruszyl i zaczal ogladac i macac to sie okazalo ze byla dziura i lapal lewe powietrze przez co sonda dawala wieksza mieszanke
wiec sprawdz caly uklad wydechowy, wymiana sondy to polowa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum