My kupiliśmy Rovera bez jakiej kol wiek wiedzy na temat tej marki Choć całą historie wypadkowa znaliśmy i jest Ona dość mała i śmieszna Teraz tak mała przykrość z chłodnicą Ale nigdy nie powiem na ten samochód złego słowa Choć na początku go nienawidziłem:/ Bo latały w nim różne plaskiki chodził głośno alke zawsze kochałem i kocham ten samochód Może demonem prędkości nie jest ale byle co mu nie doskoczy I jest w nim kilka pierdułek które ciągle wymagają poprawek. Ale gdy usłyszę ten świst to wszystko przechodzi:) Przy astrze nie czułem takiego przywiązania A Astra nauczyła mnie jeździć!!! Moze i jestem gówniarzem ale staram sie żyć jak dorosły człowiek Mój Roverek nie jest okazem pięknoty bo ma kilka małych uszczerbków ale nie dam na niego złego słowa powiedzieć:!: Co z tego ze to 86 koni:!: Wielu sie śmiało dopóki nie zobaczyli jak są objeżdżani i teraz to nie mnie mogą w spoiler pocałować:!: A przede wszystkim Rovera darze jakoś wielkim szacunkiem bo tam poznałem Emilke I stało sie coś jeszcze.... Ale to nie ważne
Sorry za OT ale mnie taka wena naszła
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Ostatnio zmieniony przez thef Sob Lis 03, 2007 14:30, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Młody a co takiego się stało Pierwszy raz odrabialiście lekcje? sorrki ale sam prowokujesz.
To raczej nie miejsce na nieprawdopodobne historie - eh ta fantazja
DEBEC nie drażnij młodzieży Mnie na myśl przyszło coś innego, ale w 200 mało miejsca więc szybko pozbyłem się tej myśli Co innego moje 420 w którym miejsca jest wiele więcej
W każdym razie kończmy OT
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Panno Migotko Śmiem zgodzić się gdyż nie takie przypadki historia zna Maluch często okazywał się wystarczająco duży, a co dopiero 200 Mówisz jednak, o tyle czy przodzie? Zaciekawiły mnie te możliwości 200
ps. panowie moderatorzy proszę, o wydzielenie tego tematu do off-topu aby można kontynuować tę dyskusję
ja narazie tylko powiedziałam że 25 letnia niegruba kobitka w 9 m-cu ciąży się mieści
kolega założyciel tematu miał wcześniej fiJata seicento jak się nie mylę... ja też jeździlam takim bolidem i ręczę że przy przesiadce do 200 i tak poczuje że może że tak powiem rozwinąc skrzydła...
Nie śmiałbym powiedzieć o niczym innym Przez usta by mi to nie przeszło Ja nigdy nie jeździłem takim małym autkiem dlatego może podchodzę do tego inaczej...
Pozdrawiam
Ja potwierdzam ze 200 to duze autko Jezdze nim juz troche czasu i wiem ze to autko duzo potrafi i duzo sie w nim zmiesci A poza tym miejsca pod dostatkiem...
Ja to autko traktuje jak własne I tak samo o nie dbam
Migotka A powiedz Mi co ty sie tak ciągle czepiasz że nie mam własnego samochodu??? Nik mi tytle razy na ten temat nie zwracał uwagi jak Ty I ciągle Mi to mówisz jak bym nie wiem coś źle robił Ale jestem z tego powodu popularny To co mam pisać Rover moje Ojca Kurde już sie nie mogę doczekać prawka i specjalnie pojade i 500km ja jakiś SPOT Źle że sie udzielam??? Nie musisz sie liczyć z moim zdaniem Mi to rybka
Dobrze będe grzeczny tylko mnie nie bij Nie chce jezyka!!!!
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum