Wysłany: Nie Lis 04, 2007 15:57 [R214i 97'] Czujknik temperatury płynu chłodzącego
Witam.
Nie wiem gdzie moge kupić czujnik temperatury płynu chłodzącego który jest połączony ze wskaźnikiem temperatury na desce rozdzielczej. kupiłem już jeden ale okazało sie ze gwint jest za mały a drugi z gwintem takim jak potrzebuje to był czujnik załączania wentylatora chłodnicy pytałem we wszystkich sklepach motoryzacyjnych w Kaliszu i nic...=/ widziałem na tomateam.pl ze jest taki czujnik (chyba nawet dwa rodzaje) ale nie ma podanych charakterystyk, wysłałem e-mail'a ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Może któryś z forumowiczów/ek mi pomoże ?
Z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 17:24
Odezwij się jutro, powinienem mieć taki czujnik nowy ale dla pewności muszę sprawdzić
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Sory za zwłoke z odp. nie miałem dostępu do kompa. Niestety nie mam, to znaczy mam ale jest walnięty. też go wymieniałem bardzo cieżko go zdobyć poszukaj w ogłoszeniach od rozbitków albo kup nowy z tomateam.
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 23:13
Mam takie nowe czujniki na miejscu
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum