Ze swoich doświadczeń dodam, że trzaskanie drzwiami to pryszcz w porównaniu z ciągnięciem klamki jeszcze przed otwarciem zamków z pilota.
BTW... Klamkę prawą kupię
Ze swoich doświadczeń dodam, że trzaskanie drzwiami to pryszcz w porównaniu z ciągnięciem klamki jeszcze przed otwarciem zamków z pilota.
BTW... Klamkę prawą kupię
Wyjąłeś mi to z ust. Z trzaskaniem tez nie ma moja Pani problemu ale z tym trzymaniem klamki to fakt. A później jest " ło, a u mnie się nie otworzyły"
hehe ciekawy temat ja swoje panie i koleżanki z pracy wychowałem i raczej za słabo zamkną drzwi niż za mocno trzasną Ale co do klamek, to hmm delikatne kobiece dłonie niejedną klamkę już urwały
Witam to znowu ja ten od drzwi
Przecież one zamykają się same nie potrzeba ingerencji żadnej ludzkiej siły:
http://www.youtube.com/watch?v=Dc4i56UpHi4
A z zachowań, które jeszcze mnie denerwują to kładzenie torebki(przeważnie ma mniej czy więcej metalowych dodatków) na maskę i poszukiwania telefonu, kluczy… itp.
Pozdrawiam gorąco(dzić lecę do Egiptu ) wszystkie Panie bo przecież bez nich żyć się nie da(przeważnie)!
pozdro 1922
czeniu
[Nikt nie opłakuje już złych miłości i nikt już chmur się nie czepia…]
nie znosilem niewciskania zamka przy opuszczaniu samochodu u pasazera...
No ale jak masz centralny zamek, to nie masz problemu.
michone napisał/a:
a tak apropo pytania trzaskanie przy wejsciu do samochodu czy wyjsciu z?
Oczywiście, że przy wysiadaniu, kiedy Ty jesteś w środku!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Moja druga polowka jak wchodzi do auta to zamyka delikatnie a jak wysiada to biegne otwierac drzwi i sam zamykam ehh chyba ze jest wkurzona to jak pier**** to maja z zawiasow wypasc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum