To byl gosc o podobnej charakterystyce jak my z Violla? 280km w jedna strone na spot i do domu ?
Dokładnie tak.
MaReK napisał/a:
A co ze spryskiwaczem?
No właśnie - IInvit kup wężyk, to przy okazji wszystko zrobimy (i tak pewnie będziemy odkręcać górę, żeby sprawdzić co z 3 stopem, choć mam nadzieję, że to tylko kwestia wiązki).
MaReK napisał/a:
Skad wziac prad na dla lutownicy?
Hmmm... Mam przetwornicę, ale za słabą.
Pogadam jeszcze z kumplem - chyba mieliśmy kiedyś w pracy lutownicę gazową...
Poza tym Tomi ma dziś pogodać z HR Automobil, czy nie ma jakiejś wiązki w dobrym stanie - jeśli ma to to co jest w niej złego polutuje się wcześniej, a na spot zostanie tylko założenie.
A ja chyba na koniec idąc do Greena zgubiłem czapkę...
Albo zostawiłem ją u Tomiego w aucie - muszę go zapytać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 11:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ja Wam powiem, ze nie bede chodzil na spotach do zadnego pubu
Jesli juz to tylko pizzeria, kino itp.
Do pubuow nie, bo po powrocie cale ubranie lacznie ze mna samym smierdzi fajami !
Ja musze myc sie dwa razy, a jak oddaje mocz, to on tez smierdzi tymi fajami
Ubranie nadaje sie do prania z wielokrotnym plukaniem w plynie zmiekczajacym.
Takze w moim przypadku spoty w dagrasso lub na swiezym powietrzu byle nie w zadymionym pomieszczeniu. A ten pub w ktorym z Wami ostatnio bylem,
to juz w ogole jest jakis matrixowy... ja nie wiem czy tam w ogole jest
jakas wentylacja i cyrkulacja swiezego powietrza. Jedyne swieze lapie sie
wtedy gdy ktos wchodzi badz wychodzi z lokalu.
Pozdrawiam
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jaki wojowniczy się nam MaReK zrobił!!!
To chyba poranne wku@#$ po ostatniej przygodzie fotograficznej...
[ Dodano: Pon Lis 19, 2007 11:44 ]
MaReK napisał/a:
A ja Wam powiem, ze nie bede chodzil na spotach do zadnego pubu
Jesli juz to tylko pizzeria, kino itp.
Ale w pizzerii też wczoraj byliśmy.
Poza tym nie wiem, czy pamiętasz, ale wtedy to chcieliśmy iść do pizzerii, tylko była już zamknięta.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hejka:) dzieki za miłego spota troche było niesmiało bo jeszcze sie nie znamy:D ale nastepnym razem bedzie ok:) tylko proponuje jednak parkin podziemny:)
Pozdro od Maćka 214si i Od Alexa 220coupe turbo+:D
Ps. Wpadnijcie w środe na spota do arkadi parking -1 strefa żółta godzina 20.00
strona klubowa www.wst.waw.pl
No dwóch z WST przyjechało:) czyli ja and my brother:) jako jedyni w klubie mamy dwa roverki:) WST JESZCZE ZAWITA:) I CHETNIE ZAPRASZA WAS NA SRODE:) hmmm.... Widze ze tez jestes z mokotowa:) to tak jak my:D
dobry rok temu żeśmy z MaRkiem i Majkelem jeździli na regularne:P zloty m.in na fireroad i spalarnie. Ostatnio parę razy w tym roku przejazdem w stałych miejscach, ale po wst ślad zaginął (przynajmniej o starej gwardii z Tomkiem - którego mam przyjemność w krematorze mocy ostatnimi czasy spotykać oraz Sergiuszem na czele
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No ja się w środę nie wybiorę - jest mecz Polska-Serbia - kibicem to za bardzo nie jestem, ale to dobra okazja na spotkanie ze znajomymi z liceum.
[ Dodano: Wto Lis 20, 2007 17:04 ]
Hmm... W niedzielę też nie wiem, czy będę - kumpel chce jechać na pierwsze narty do Korbielowa... W sumie niezła koncepcja.
Ktoś ma ochotę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum