Ja mam oryginalne gumowe dywaniki Rover i działają świetnie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja myślę że buty otrzepać ze śniegu przy wsiadaniu można bez większych problemów. Jestem przeciwnikiem wszelkich gum i folii. Pod nie i tak się przedostanie wilgoć a dywaniki zawilżone pod gumą nie wysychają tylko pleśnieją.
Pod nie i tak się przedostanie wilgoć a dywaniki zawilżone pod gumą nie wysychają tylko pleśnieją.
W życiu żadne auto mi nie zapleśniało, a zawsze mam gumowe dywaniki.
Zdarzyło Ci się coś takiego, czy tylko zgadujesz, że tak by się stało?
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Widziałem to w wielu autach przy okazji napraw. Wszystko zależy od tego jak się utrzymuje czystość w swoim samochodzie.
Ok. To wiele wyjaśnia.
Większość moich znajomych zawsze się dziwiła i twierdziła, że moje 15-letnie FSO 125p (które pod koniec mojego posiadania z zewnątrz było bardziej rude niż kość słoniowa ) ma najlepiej utrzymane wnętrze jakie w życiu w dużym fiacie widzieli.
Można podkładać gazetę, można tez watą albo mchem utykać - ale ja kupiłem zwykle "gumiaki" (w co drugim motoryzacyjnym są albo na allegro - za piec dyszek) - no i nie przeciekają
Skrzypi trochę pod nogami, ale za to wiem, że Roverkowi krzywdy nie robię i nie będzie mi stęchlizną śmierdział na wiosnę jak skunks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum