zerknij sobie na TO, później na TO
a najprościej mówiąc to jest odpowiedzialny jakby za powrót spalin z kolektora wydechowego do kolektora ssącego w celu ich lepszego oczyszczenia
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
bo dymienie jest spowodowane zalegajacą sadzą w wydechu i jak gwałtownie dodasz gazu to własnie 'oczyszczasz" wydech i auto "kopci" Przed wymianą wydechu mój też kopcił, po wymianie jak ręką odjął
Jak sie nudzisz to wyjmij katalizator, przedmuchaj i poczuj różnicę
bo dymienie jest spowodowane zalegajacą sadzą w wydechu i jak gwałtownie dodasz gazu to własnie 'oczyszczasz" wydech i auto "kopci" Przed wymianą wydechu mój też kopcił, po wymianie jak ręką odjął
Jak sie nudzisz to wyjmij katalizator, przedmuchaj i poczuj różnicę
hehe...to mnie pocieszyles . .... a juz mi tu cuda niewidy wymyslali...a to ze pompa a to ze zawory leja ..... itepe...itede... choc zawory to zdało by sie sprawdzic
w kazdym badz razie na wszelki wielki wymienilem filtr paliwa i powietrza ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum