W bogatych wersjach wyposażeniowych tweetery były montowane fabrycznie.
Ja w swoim Ti '97 mam i brat w swoim i '95 też ma. Tak więc chyba bardziej zależy to od rynku i dokupionych opcji
A propo bo kolor podszybia u mnie jest czarny (maskownice tweeterów też) a u brata wszystko szare (oba auta z szarym wnętrzem) - normalne to jest czy raczej podejrzane? Widziałem też R600 na białoruskich blachach z kompletnie czarnym wnętrzem - sam już nie wiem co o tym myśleć
Marrus nie masz sie czym przejmowac, mieszkam od ponad 2 lat w Londynie, mialem zamiar kupic r600 lecz wtedy co potrzebowalem nie znalazlem tego co mnie interesowalo wiec wziolem pierwszy lepszy r400 z malym przebiegiem. Powiem Ci jednak tak: wersje wnetrza to prawie tak jakbys kupowal auto na zamowienie, ogladnąlem, nie przesadzajac wiecej niz 15 R600 i kazdy mial inny kolor wnetrza i czesto bardzo dziwnie kontrastowe zestawienie kolorystyczne, jednak tutaj nikt nie sciemnia, poniewaz kazda bezsensowna przerobka jest drozsza od kupna podobnego auta tego samego rocznika...
witam,
ja mam pytanie, moze tu mi ktos pomoze,zebym nowego tematu nie zakładał
otoz, mam radio Pioneera no i podlaczone z przodu glosniki jakies tam razem z tymi malymi wysokotonowymi (niezbyt sie na tym znam) , wszystko gra i huczy ze tak sie wyraze, natomiast z tylu sprawdzalem glosniki Alpine i jeszcze jakies ze wzmocnieniem na basy , jedne i drugie nie grają praktycznie, przy głośności 19 na radiu (max 25)
przód chodzi jak nigdy, natomiast tyl -> membrany głośników drgają bardzo mocno (chodzi glosnik gora dol) ale dzwieku jest tyle co kot napłakał, nic nie słychać z tego! nie wiecie moze czego to wina - czy okablowanie co idzie do tyłu ma zwarcie? jutro najwyzej podrzuce zdjecia
jak dla mnie radio skonfigurowane jest dobrze, skoro przod gra bez problemu, przy przelaczeniu na tyl slychac cichą melodie mimo iz glosnosc ustawiona jest na wysoką. przod zaglusza tyl calkowicie, a przy wyciszeniu przodu, tylu nie slychac praktycznie wcale.
edit
Pioneer DEH-3500MP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum