Ja bym dalej lał mineralny, tylko jakiś dobry - żeby spełniał normy takie jak w instrukcji obsługi auta.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Moim zdaniem półsyntetyk. A co to za silnik w tej astrze?? jeśli ecotec 16V to mineral właśnie mógł być powodem "zagłady" silnika. Ten silnik jest "za nowy" na minerał.
osobiście uważam, że powinna być wpierw podana informacja co to za silnik siedzi w tej Astrze .... a dopiero wtedy koledzy powinni sugerować jakieś produkty
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Ojciec tydzień temu zakupił takie wozidełko (namawiałem go na R45 ale niestety - a taka ładna czerwona stała ). No ale chciałbym zapytać czy nie ma ktoś przypadkiem opisu kontrolek z tego modelu - 1.7 CTI rok 2001. Książkę z cyklu "sam naprawiam" już mam ale tam nie ma opisu kontrolek
Będę wdzięczny za pomoc. (sam szukam ciągle tego opisu)
Co do oleju.
Nich naleje coś w półsyntetyku bedzie ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum