Wysłany: Wto Gru 11, 2007 09:29 [R75] Silnik i skrzynia głośno chodzi
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Hmm mam jeszcze jedno pytanko jak moje KV6 jest zimne to silnik chodzi głośno i skrzynia automatyczna. Jak silnik pochodzi z 1 minute skrzynia cichnie do zera. A silnik jak sie nagrzeje. Czy to normalne ? Od kupna tak jest. Zrobiłem roverkiem 5 tysięcy od kupna i mam tylko jak narazie tylną piastę do wymiany ale kolega Argail już poratował. Pozdrawiam.
[ Dodano: Wto Gru 11, 2007 09:30 ]
Jeszcze jedno przeciągam zakładanie instalki gazowej ile sie da:) Może uda się bez niej Mam jeszcze poldka 1.4 na gaz wrazie braku kaski:) Swoją drogą to ten poldek to potwór heheh:)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 03, 2010 00:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 09:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W silniku zmieniony po kupnie. Aż tak się nieprzejmuje tylko pytam jak się inne 2.5 KV6 w automatach zachowują Jeśli chodzi o autoamt to masz racje najwyższa pora. Ale dopieo w styczniu.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 11:56
Marcin, zadawaj takie pytania w dziale "Usterki i porady techniczne", bo ten temat to się już chyba dawno wyczerpał . Zresztą gwarantuję CI, że w tamtym kąciku dostaniesz więcej odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum