Jak już się rozstawaliśmy koło 23 na parkingu to się jakiś pijany debil przyplątał i szukał zaczepki.
Kompletnie go olaliśmy, to tak się tym poczuł urażony, że na dowidzenia, jak zaczęliśmy wsiadać do aut, kopną w auto llygasa.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ale co sam był??
Za sam fakt bym go przekopał po tym parkingu
_________________ Rover 216 coupe 97r 1.6 16v
Peace and Love
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 19:03
llygas napisał/a:
na marginesie mówiąc ze strat po zlocie mam delikatne wgniecenie na bagazniku
Gdybym wiedział, byśmy go nie wypuścili. Myślałem, że nic sie nie stało
[ Dodano: Pon Gru 10, 2007 21:47 ]
gnusman napisał/a:
ale co sam był??
Za sam fakt bym go przekopał po tym parkingu
Po co Ci problem? Wbrew pozorom uszkodzić człowieka jest bardzo łatwo i będzie się za Tobą problem przez całe życie. Wystarczyło go spacyfikować, co też Ilgas skutecznie uczynił. Gdybym wiedział, że uszkodził auto, zabrałoby się dowód i dokończyło sprawę na trzeźwo...
Gdyby było wiadomo, że coś uszkodził, to Policja, Kolska, sąd grodzki za huligaństwo i koszty naprawy, a tak po pacyfikacji Tomi z llygasem go puścili.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie... Wyglądał na za głupiego, żeby kupić prawo jazdy, a co dopiero samochód.
Jaki wiek? Porzadnym kopem w dupe nie daloby rady go na ziemie sprowadzic?
Zreszta to nie wiadomo czy sie na jakiegos swira nie trafi.
Ostatnio w 997 pokazywali takiego, co szukal taniej zaczepki a potem nagle wbijal noz w klatke piersiowa ofiary. Przynajmniej 3 osoby w ten sposob zaciukal.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
llygas tak w końcu zrobil, ale najpierw olaliśmy gościa, uznając, ze może mu się znudzi i sobie pójdzie, zwłaszcza, że podszedł sam do czterech raczej nie małych ludzi...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 11:03
MaReK napisał/a:
Tomi napisał/a:
Wbrew pozorom uszkodzić człowieka jest bardzo łatwo i będzie się za Tobą problem przez całe życie
Trzeba go tak uszkodzic, zeby na obdukcji nie wyszlo nic
Szkola jak bic, zeby nie bylo widac
Zaluje, ze mnie nie bylo...
Szczególnie gdy uderzy głową w beton...
A w pewnym momencie, gdy już leżał na ulicy, był na widelcu i można było walić, aż by mu się głowa od asfaltu odbijała... tylko po co? Na trzeźwo i tak nic pamiętał nie będzie. Chyba, że ktoś chce sie po prostu wyżyć... ale to nie odróżnia go od tego, którego okłada.
To ja trochę z innej beczki - w najbliższą niedzielę jakiś spocik będzie? Ktoś się wybiera?
Następna niedziela to już Świętami pachnie, więc jak w tą się nie wybiorę, to w następną tym bardziej. Ostatnio miałem cichą nadzieję być, ale żonkę dorwało to co MaReK-a, więc musiałem z córką zostać. Teraz mam nadzieję nic nie wyskoczy.
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
My to raczej w niedzielę się zjeżdżamy.
Jak MaReK się umówi na testowanie przepływki, to może nawet Mariusz z T4 będzie...
albo ktos kogos zaczepia, albo auta trzab naprawiac...
E tam trzeba - zwykle robimy to dla zabawy - to tylko Ty miałeś pecha.
A zaczepienie to nam się pierwszy raz zdarzyło, a spotykamy sie tam już 5 czy 6 lat...
[ Dodano: Czw Gru 13, 2007 11:16 ]
Marian_K napisał/a:
Zauważyłem swój błąd i poprawiłem
Zdążyłem odpisać przed poprawką.
Ja się wybieram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum