_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 11:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W sumie, to jak będziemy mieć fantazję, to jeszcze możemy u mnie wymienić zaworki sterowania jałowymi i recyrkulacji oparów paliwa.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie, to mnie omija wymiana tego elementu od ponad roku i ciągle mi jałowe obroty falują, ale razem z Twoją wiązką przyszły też te zaworki, więc można i to zrobić.
Mam nadzieję jakoś Was znaleźć w ciemnościach nocy
Wiesz zawsze mozesz do ktoregos z nas zadzwonic w dowolnej chwili albo sie mozemy np. umowic w jakims bardziej znanym miejscu i stamtad pojechac do CHB.
Moj nr tel. 601 981 980 - gdybys mial problem z dotarciem dzwon
Z Arkadii masz 5 minut do CH Bemowo, z Bankowego 7.
A dlaczego tam?
Na Bankowym nie ma za bardzo gdzie usiąść...
A Parking w Arkadii chyba za wcześnie dla nas zamykają.
A tak serio, to tego spotkania to już chyba nie przeniesiemy, ale w przyszłości dlaczego nie, tylko żeby znaleźć fajne miejsce, bo na Bemowie i jest gdzie usiąść i wszyscy wiedzą gdzie się spotykamy.
z arkadi moze tak ale nie z domu(stegny), a lepiej by było gdzies w centrum to kazdy ma podobnie odeglosc.
Tak się jakoś od kilu lat przyjęło, ale można to przemyśleć.
Poza tym nie lubisz autkiem pojeździć w niedzielę, bez korków...
Możemy to jutro przedyskutować.
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 19:14
maciekwawa napisał/a:
z arkadi moze tak ale nie z domu(stegny)
proszę nie marudzić niektórzy jeżdzą z poza Warszawy
a swoją druga niestety jutro również mnie nie będzie
coś w środku we mnie "pękło"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 19:15
W sumie tam się odbyło pierwsze formalne spotkanie klubowe (również w niedzielę, tylko wcześniej), a fotki z niego chyba jeszcze wiszą w klubowej, zlotowej galerii...
To trochę takie dziecko, co ma na imię tradycja
[ Dodano: Sob Gru 15, 2007 19:16 ]
I trwa prawie nieprzerwanie od tamtego momentu. Przez pewien czas przenieśliśmy się jedynie kawałeczek dalej do BGC (szkoda, że nie ma).
a swoją druga niestety jutro również mnie nie będzie
coś w środku we mnie "pękło"
Ja w pierwszym roku (2004) byłem sympatykiem Ale różnie z kasią bywało wtedy Chciałem na jesienny do Wilgi przyjechać, tyle, że miałem zjazd w szkole no i lipa. Ale na Radom to już był mus A później już poleciało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum