witam
mam takie pytanko jak wiekszosc walcze aktualnie z przeplywomierzem, a wiec tak kupilem ostatnio orginalna ale uzywana, no i gdy sprawdzam to autko nadal jest zwawsze po odlaczeniu przeplywki, i czy po tym moge stwierdzic ze na bank cos znowu z ta przeplywka jest nie tak czy moze to cos innego ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 11:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raczej ta nowo zakupiona oryginalna używka nie jest pierwszej świeżości
Gdybyś miał możliwość podmiany z innym autem to można byłoby stwierdzić na 100%.
hmm no wlasnie niby wedlug sprzedajacego w idealnym stanie:P ale sam juz nie wiem, no wlasnie niestety tez nie mam zadnego innego auta do podmianki no i wlasnie zastanawiam sie czy to oby napewno przeplywka czy moze jest jakis inny powod ze autka mi sie odmula po odlaczeniu
podmienilem no i jednak przeplywka juz odeslalem sprzedajacemu, i czekam na wymienke na inna mam nadzieje juz sprawna ale zastanawiam sie czy to tylko przeplywomierz bo mam latana rure od intercoolera i tez mysle ze to moze byc powodem w jakims stopniu oslabienia autka bo watpie zeby te latki wytrzymywaly takie duze cisnienie jakie jest w tych rurach napewno cos przepuszczaja jak ktos wie gdzie mozna dostac taka rurke po kosztach to chetnie sie dowiem
no ja wiem ze moze byc problem ale chyba nie az taki duzy z dostaniem jej z tego co sie dowiadywalem to moze sie znalezc, co do ceny z tego co wiem to przy dobrym wietrze za jakas 100 powinnienem znalesc uzywana oczywiscie ale jak sprawdzic czy trzyma ? nie bede odklejal latek bo pozniej moze nie uda mi sie ich znow ladnie przykleic
Jakiś czas temu na forum podawał link do firmy produkującej węże ciśnieniowe (tak to sie chyba nazywało). Z tego co pamiętam parametry tych węży były bardzo dobre i można coś z nim kombinować. Trzeba tylko poszukaj w "szukajce" Jak znajdziesz daj znać
heh nie no napewno bym nie wyrzucil no 100 150 to jeszcze jest do przyjecia jesli chodzi o moc auta bo na razie z tam przeplywka to mnie nie zadowala chcem przyspieszyc i nie moge a slyszalem ze calkiem zwawe te autko;), musze podjechac do szczecina tam maja duzo ciekawych rzeczy do japonczykow heh czyli nie dowiem sie jak moge sprawdzic czy na pewno dziala ta rurka?;)
heh jeszcze walcze, na razie czekam na przeplywomierz az dojdzie zamontuje i zobacze co i jak, pozniej bede kombinowal z tymi wezami ale dzieki za link
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum