ty strasznie podatny na choroby jesteś
co spot to piszesz, że może wpadniesz bo jesteś chory
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tempest, Sachar mówił, że widział jak wywozili Twojego MG z Janek - ciekawe, kiedy pojawi się na allegro...
A jak Golf? Już jest?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tempest, Sachar mówił, że widział jak wywozili Twojego MG z Janek - ciekawe, kiedy pojawi się na allegro...
A jak Golf? Już jest?
jakiś koleś z własną firmą blacharską kupił (i nie dziwota
mówił, że dla żony - kobitka ma już ZR'a 160 ale w poprzedniej budzie to chce jej "sprezentować" coś "nowszego" - sam mówił, że ogólnie trzeba nową budę do "mojego" kupić i będzie okej
co do Golf'a to wciąż szukam tego jednego - jak już mówiłem, nie popełnię błędu jak przy zakupie ZR'ki
mam jednego na oku - stoi w Berlinie, znajomi podjadą go obejrzeć i jeśli wsio oki to jadę i sam sprowadzam
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum