Problem dotyczy wycieraczek mianowicie, ostatnio duzo pada wiec norma uzywa sie wycieraczek, od jakiegfos czasu nie działał mi klakson w roverku, teraz klakson działa (sam sie naprawil a wycieraczki na 1 biegu czyli czasowym kiedy wlacze to dojda do polowy lub przejda 1 cale wycieranie szyby a na nastepnym jakby sie zawieszały izatrzymuja sie na srodku szyby.. dzialaja normalnie na biegu 2 i 3 czyli najszybszym tylko na czasowym dostaja szału.. czego to moze być wina? moglby mi ktos cos poradzić. (a mam niezaizolowany kabelek od reflektora przeciwmgielnego bo zarowka sie spaliła i ja narazie wyciagnalem a kabelek jest niezaizolowany w sesie wtyczka moze to być przez to?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 01:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 309 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:29
Trzeba rozebrać silniczek i dolutować jeden styk, który najprawdopodobniej się wytarł. Prosta naprawa i jest już rewelacyjny opis z fotkami na forum jak to zrobić. Ja już naprawiałem - dużo rozbierania, ale sama naprawa to 5 minutek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum