_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Marna? No dzisiaj suchutko i asfalt dobrze trzyma sie opon;)
Szkoda... a Ty jak jezdzisz to tak z nudow czy w jakims celu sie krecisz ?
Bo wiesz... czasami jak Wiolka nie krzyczy, to ja tak sobie "lanserke" po miescie zrobie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
To zboczenie zawodowe
Wcale nie jest tak szybko, bo siedze na WC
To jak bedziesz jechal na lans, to sie odezwij. We dwoch latwiej sie polansowac.
No chyba, ze ty chcesz na lowy po "zdobycze" jezdzic, to nie bede Ci przeszkadzal
PS.
Jak mieszkalem z rodzicami, to co wieczor jezdzilem bez celu po Wawie.
Wtedy tez wszedzie mnie bylo pelno. Machalem do Roverkowiczow itp.
Teraz mieszkam z Wiolka i ona mi nie pozwala
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie musisz naprawiac wydechu... Llygas i tak ma glosniejszy
Ja??
Już naprawiłem i mam wreszcie ładne, chromowane końcówki, tylko są jak dla mnie tak o 3 cm za długie, ale dostałem je w gratisie.
Baaa... Po wymianie tłumika problem falujących obrotów zszedł na dalszy plan.
Za starym tłumikiem nie dało się go nie zauważać (nie usłyszeć), a z nowym to trzeba się przyglądać obrotomierzowi, żeby wogóle coś zauważyć.
MaReK napisał/a:
To jak bedziesz jechal na lans, to sie odezwij. We dwoch latwiej sie polansowac.
Jak będziecie ruszać, to dajcie znać - może mi też się uda wyrwać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum