Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 06:32 Oficjalna prezentacja :]
Kręcę się tu od jakiegoś czasu, ale moje kochanie się robiło więc nie miałam się czym chwalić.
Wczoraj został odebrany w piskach i podskokach (dosłownie ). Z tej okazji chciałam się oficjalnie przywitać i pokazać (ciekawszą część czyli moje maleństwo, nie mnie).
Fotek cyknęłam tylko parę i wyjątkowo mało artystyczne, bo jakoś wolałam jeździć niż robić zdjęcia.
Maleństwo to Roverek 25, 1.6 (oj bardzo 1.6 ), 2000r, kolor najfajniejszy czyli anthracite.
Widziałam sporo Roverków na śląsku więc jeśli by się jakiś spot szykował to ja chętnie.
No i na razie zabrakło mi natchnienia. Idę pić kawę, a potem jeździć, jeździć, jeździć
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 06:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Faktycznie piękne to Twoje maleństwo.
Witamy i zapraszamy do udzielania sie na forum i na najblizszy październikowy zlot ogólnopolski (bedziesz miała blisko).
Dobra juz nie przeszkadzam. Idź jeździć, jeździć, jeździć....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dziękuje we własnym imieniu za przywitania, a w imieniu maleństwa za pochwały.
Będzie najbardziej rozpieszczonym roverkiem na świecie, codziennie mu mówię jaki jest super No i trzeba przyznać, że te 1.6 jedzie oooj jedzie
Na zlocie chętnie bym się pojawiła, ale wypada akurat w środku mojego urlopu i mam nadzieje, że w tym czasie będę piła drinki na jakiejś ciepłej plaży
Nie dalej jak wczoraj potwierdziło się, że świat jednak jest mały...zouza, mamy wspólnych znajomych reszty możesz się dowiedzieć od swojej świadkowej
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
zouza, piękna maszyna gratulacje i tak fajnie nisko siedzi mhmmmm cud miód i orzeszki
Taaa... rzeczywiście nisko dzisiaj pod pracą wytarłam podwoziem koleiny Ale za to trzyma się na zakrętach tak, że aż mi się miękko robi. Po 3 dniu jeżdżenia stwierdzam, że to miłość mojego życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum