łatwo sprawdzić, czy to czujnik.
Jeśli odepniesz od niego kabelek i dotkniedz nim do masy, to po przekreceniu kluczyka wskazówka powinna poszybować w niebo
jeśli tak się nie stanie, to znaczy, że wina leży gdzie indziej
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Mam też taki problem tylko, że ja już wiem na sto, ze to czujnik (możesz sobie zmierzyc rezystację pomiędzy masą, a pinem w czujniku, jeśli pokaże Ci na mierniku nieskończenie wielką, to jest zepsuty). ale tak jak napisał sTERYD jest szybciej:)
Tylko jedna uwaga(nie wiem jak jest zbudowany wskaźnik, bo jak na cewce chodzi, to uważaj zeby nie spalic, chyba ze elektronicznie sterowany) Na wszelki..zachowaj ostrożnośc i nie trzymaj zbyt długo "kabelka do masy". Tak "pyk, pyk":)
acha i jeszcze moje pytanie: Chcę kupic ten czujnik (mówimy o tym co "idzie" do wskaźnika, czyli z tym jednym kablem).Tylko nie wiem jaki on ma numer (katalogowy? takl to się mówi?), co to za typ... nie chcę, żeby mi sprzedali jakis zamiennik(bo mam wrażenie, że nie tylko on służy bezpośrednio do wskaźnika)
pogadaj z Tomim na pewno złego Ci nie sprzeda
tylko pogadaj, bo na stronie widać tylko oryginały, a pewno i zamienniki posiada
no chyba, że chcesz oryginały
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum