Witam mam mały problem ostatnio po obfitych deszczach na podsufitce w rogach po stronie kierowcy(wersja angielska) z tyłu i z przodu zauważyłem dość sporą ilość wody. Szukałem po "szukaj" i raczej nie jest to zatkane odwodnienie szyberdachu, dzis postaram sie sprawdzic uszczelki szyb, ale mam prośbe jezeli ktos przerabiał temat to prosze o podpowiedz gdzie szukac, czy moze cieknac z pod "relingu" i jak go zdemontowac zeby nic nie uszkodzic
dzieki
maciej: mały retusz tematu
Ostatnio zmieniony przez maciej Wto Sty 22, 2008 09:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 03:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No i wszystko wiadomo owszem rdza pojawiła sie przy mocowaniu tylnej klapy ale nie to było przyczyną mokrej podsufitki tylko dziurka w rynience pod listwą dachową z lewej strony ale przy okazji zrobię też mocowania
dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum