Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Urwał się klejony wcześniej króciec od powrotu płynu do chłodnicy, w związku z tym proszę o pomoc kogoś z Krakowa (jestem właśnie na AGH), trzeba mi kogoś kto klei chłodnice lub sprzedaje używki, jestem z Lublina więc proszę także o instrukcje jak tam dojechać komunikacją miejska.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 23:54, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 11:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wtedy będzie można podpowiedzieć jak do niego trafić.
A po centrali telefonicznej nie zgadniesz przynajmniej dzielnicy?
012 6443263 ...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Szukam w rozkładzie mpk Kraków tej ulicy, to jest sklep z ośwetleniem, zawieszeniem etc.
Zastanawiam się jaka to jest wersja chłodnicy, kiedyś miałem taka chudziutką, ale po potraktowaniu jej podczas stłuczki hakiem holowniczym wymieniłem na grubszą i dłuższą...
Zastanawiam się jaka to jest wersja chłodnicy, kiedyś miałem taka chudziutką, ale po potraktowaniu jej podczas stłuczki hakiem holowniczym wymieniłem na grubszą i dłuższą...
Ta na aukcji jest to aut bez klimy. Dłuższa jest do aut z klimą chyba...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
No przed tą stłuczką miałem klimę, ale chyba dokładaną, jak sprowadzałem roverka to dostałem książkę serwisową klimy firmy Diavia, chyba że się mylę i oryginalnie taką montowali...
Wracając do tematu już wiem gdzie to mniej więcej jest, kiedyś jeździłem do Krakowa przez Sandomierz, a to jest właśnie na wylotówce w tamtą stronę, teraz pytanie jak tam dojechać komunikacją miejską i jak zrobić lepiej, kleić starą czy wymieniać na nową...
Gdyby to się stało w Lublinie to bez wahania używkę bym wstawił, są tam goście co angliki rozkładają na części i jak na mój gust to bardzo dobrze znają się na roverkach...
No przed tą stłuczką miałem klimę, ale chyba dokładaną, jak sprowadzałem roverka to dostałem książkę serwisową klimy firmy Diavia, chyba że się mylę i oryginalnie taką montowali...
Diavie były dokładane.
artfrik napisał/a:
teraz pytanie jak tam dojechać komunikacją miejską i jak zrobić lepiej, kleić starą czy wymieniać na nową...
Ja bym wymienił, żeby nie mieć więcej takich niespodzianek.
Cena nie jest jakaś dramatyczna.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dobrze, troszkę poczekam jeszcze, może ktoś ma dobrego dostawcę używek w Krakowie, jak nie to kupię u tego gościa.
Z tego co się zorientowałem po mapie to muszę przejść z Al. Mickiewicza Karmelicką na Dunajewskiego i stamtąd 15ką na Igołomską dojadę, jak jest jeszcze jakaś opcja to czekam na info...
Z tego co się zorientowałem po mapie to muszę przejść z Al. Mickiewicza Karmelicką na Dunajewskiego i stamtąd 15ką na Igołomską dojadę, jak jest jeszcze jakaś opcja to czekam na info...
Jedź 15-ką
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Właściwie to chyba nie, czekam do godz. 14 na dziekana, mam do niego sprawę i później zasuwam na Igołomską, aż nie wiem komu dać pomógł, tak wiele osób się udzieliło, więc wszystkim dziękuję, niech wam natura w dzieciach to wynagrodzi
No i trafiłem - zadzwoniłem do nich i spytałem - ostatni na żądanie przed pętlą , wymieniłem chłodnicę i jestem już w Lublinie, ale po uszkodzeniu chłodnicy prawdopodobnie mam HGF (
Woda ucieka jak cholera i nie za bardzo widać gdzie....
Na drodze Kraśnik-Lublin (jakieś ~40km) wypił cały zbiorniczek płynu, a po odkręceniu korka przy rozgrzanym silniku nie ma ciśnienia, kiedyś było
Jak tak dalej będzie mi sprawiał tyle problemów to go sprzedam i kupię sobie beemkę albo audi, wrrr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum