mam dwie płyty, jedną oryginalną (strasznie zniszczoną) i drugą przegrywaną CD kupioną na allegro, jest ponoć na 100% pewna. niestety żadnan nie działa, na wyświetlaczu poakzuje sie informacja żeby włożyć płytę,
najlepiej sprawdziłbym swoje płytu u kogoś mieszkającego w pobliżu Żyrardowa.
pozdrawiam
_________________ PZDR.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 21:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 22:00
Musiałbyś mieć 100% pewna płytę , jezeli nie pomoże to można spróbować włożyć płytę naprawczą do napędu Navi tylko musisz zobaczyć jaki napęd masz MK2 czy MK3 tylko to są płyty oryginalne Rovera i nie każdy to ma.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
niestety nie wiem jaki mam napęd, mój rover jest z 2000 roku, jak to sprawdzić???
mam gdzieś fotki, wieczorkiem Ci prześlę, będę wdzięczny jeśli rzucisz na nie swoim fachowym okiem i ocenisz model.
PS. jest coś takiego jak płyta naprawcza ? czy w serwisie będą coś takiego posiadać ? najbliżej mam do stolicy - 50 km, a i tak musze sie do nich udać bo świecą mi się poduchy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum