Chciałem się oficjalnie przywitać , jako "prawie" użytkownik Rovera
Niestety rejestracja samochodu trochę sie przeciągnęła, z przyczyn finansowych, ale teraz Rover już ma polskie tablice.
No i czeka go jeszcze wizyta u mechanika, bo jest parę rzeczy do zrobienia, ale to już w innym temacie
Więc jeszcze raz witam wszystkich, przede wszystkim w imieniu żony, która jakoś się krępuje tutaj napisać
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 22:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
popieram , niech pisze, ja tu chłopakom zadaję ciężkie pytania, a odpowiedzi uzyskuję zawsze i wyczerpujące.
A poza tym to bardzo wesołe forum . Zapraszamy
kasjopea, mundek131,
Oczywiście zaproszenie przekażę żonie, ona się krępuje tym że się nie zna na samochodach, tłumaczę jej że to nic takiego, no ale może dojrzeje do decyzji
MaReK,
Ten Wawer to bardzo chętnie, jak możesz mi podac telefon do gościa to będę wdzięczny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum