Wysłany: Nie Gru 02, 2007 20:54 [220 sdi] Gdzie jest klakson??
MOze wie ktoś gdzie znajduje się klakson w tym autku??
I moje 2 pytanie dot. rury od filtra powietrza, czy ona nie ma być gdzieś podpięta, czy coś, bo pod reflektorem się znajduje i dziwi mnie to.
Ostatnio zmieniony przez barti101 Sro Gru 05, 2007 17:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 21:13
Sygnały dzwiękowe znajdują się pod prawym nadkolem co do wlotu powietrza do filtra to faktycznie znajduje się pod lewym reflektorem przy podstawie akumulatora
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
to ja odrazu zapytam ile powinno być klaksonów w 200 bo umnie słychać tylko jeden i dźwięk jest raczej śmieszny jak sie trąbnie . czy może powinien gdzieś być drugi zepsuty o odmiennym tonie i razem grają pięknie czy one takie są "wątłe" ?
to ja odrazu zapytam ile powinno być klaksonów w 200... i razem grają pięknie czy one takie są "wątłe" ?
są dwa .... i powiedzmy, że razem grają jak mały TIR ...
jak pół skrzyżowania na klaksonie przelecisz to gwarantuję Ci, że zwrocisz na siebie większą uwagę niż nadjeżdżający ambulans
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Jak ktoś posiada program servisowy rovera, to prosiłbym o wklejenie jeszcze raz tego obrazka, tylko samego klaksonu, jest tam na pewno, bo sam sprawdzałem, tylko że w moim się coś stało i obrazki się nie ładują.
Soją drogą odkręciłem dziś nadkole i chce tego gada (klakson) zlokalizować i nigdzie go nie widzę, może nie ma
Dzięki za info, przyjrzałem się dokładnie i ja tam klaksonu nie mam, jest za to jakiś kabel, wnioskuję, że to od niego. Teraz tylko zorglądnąc się za nowym, kolejny wydatek...:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum