Właśnie zainstalowałem na Symbianowej NOKII programik "GTx".
Zabawka dla "petrolheads"
W oparciu o moduł GPS podpięty po Bluetooth liczy wartości przyspieszeń i drogi przebytej przez auto Fajny do sprawdzenia możliwości auta
Dowolne zakresy od-do i drogi - domyślnie 0-100 km/h i 400 m
Prawie bezobsługowy, zapisuje dużo danych w logach - czasy dojścia i drogę do osiągnięcia każdych 10 km/h, etc
Podobno dość dokładny , a o niebo tańszy od innych poważniejszych rozwiązań
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 20:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tia ... zakładając - hipotetycznie oczywiście - taką - hipotetyczną oczywiście - sytuację, iż ja ów wzmiankowany soft bym posiadał, to tych którzy - hipotetycznie oczywiście - bo go chcieli proszę o kontakt ...
Oczywiście to tylko hipotetyczne rozważania
Zresztą .... 3 min via google
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Czy 6300 też pytanie laickie moze ale jestem "szczypiorek" w tym temacie
To naprawdę fajny telefonik - moja Małżowinka ma i paru znajomych (widzę, że jeszcze jeden ), ale niestety nie :-(
[ Dodano: Sro Lut 13, 2008 21:54 ]
Skiba napisał/a:
Przemek a opóźnienia jakie ? Bo coś wątpię, aby robił aktualizacje pozycji kilka razy na sekundę
Opóźnienia wyświetlania są, pomiaru - nie wiem...
Na pewno podał mi bardzo nieciekawy czas do setki :-(
Jeśli ma rację, to mi się to nie podoba 10 s. zamiast 9 s. :-(
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
hehe ja zajeżdżam SE T630 Ale Skiba ma z modułem GPS
To co się pytasz o 6300
O! Jaki? 6110? Czy SPVkę? Czy co?
argail napisał/a:
tia ... zakładając - hipotetycznie oczywiście - taką - hipotetyczną oczywiście - sytuację, iż ja ów wzmiankowany soft bym posiadał, to tych którzy - hipotetycznie oczywiście - bo go chcieli proszę o kontakt
Ja też Oczywiście teoretycznie I TT.
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Sro Lut 13, 2008 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum