zacznij od wymiany świec, przewodów WN, kopułki i palca rozdzielacza
po tem możesz jeszcze wyczyścić silniczek krokowy i przepustnicę
szukaj Twoim przyjacielem jest
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 15:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam podepnę sie do tego tematu gdyż mam taki sam problem z odpaleniem silnika jak jest zimny trzeba kręcić trochę zęby załapał.
Kopułka palec i przewody nowe. czujnik temp ok
Wyczyszczę jeszcze na dniach przepustnicę i silnik krokowy i zobaczę jak sie będzie auto zachowywało. Filtr paliwa wymieniony jakoś rok temu a dodam ze jeżdżę na LPG wiec nie powinien być zawalony. Jakieś sugestie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jutro jadę na regulacje i przegląd wtrysków gazu bo jak jeździłem na benzynie to pali na dotkniecie. Ale zanim doszedłem co to powoduje to trochę sie namęczyłem pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum